O2c

Mode hogescholen: Hoe rankings voor modeontwerp scholen vinden

Neem mode ontwerpen van cursussen op de beste school

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een mode-carrière (zij het bij het ontwerpen of marketing), zou je zeker wilt krijgen in de beste mode hogescholen en instituten die er zijn. Dus hoe weet je welke zijn de beste? Nou, het zal wat onderzoek te nemen van uw kant naar de top mode-scholen te vinden. Hier zijn enkele tips om u te helpen de slag te gaan:

Mode hogescholen: hoe rankings voor modeontwerp scholen vinden. Zorg ervoor dat het geaccrediteerd is.
Mode hogescholen: hoe rankings voor modeontwerp scholen vinden. Zorg ervoor dat het geaccrediteerd is.

  1. Zorg ervoor dat het geaccrediteerd is. Allereerst is het belangrijk om te controleren of de mode-school je geïnteresseerd bent in is geaccrediteerd door de bevoegde instantie in uw land (in de VS, bijvoorbeeld, het is de Nationale Vereniging van Scholen voor Kunst en Design). Voor een mode-instituut te worden erkend, moet het voldoen aan strenge normen in het curriculum en het onderwijs. Dit is de veiligste manier om te weten dat wat je leert echt binnen de industrie standaarden.
  2. Bekijk jaarlijkse "beste hogescholen en universiteiten" ranking. Veel bureaus los ranglijst van de beste hogescholen en universiteiten, en enkele voorbeelden van deze agentschappen zijn de US News and World Report, en de Princeton Review. Kijk maar welke de mode-ontwerp scholen zijn het hoogst binnen deze rankings, of, je zou kunnen controleren of de zeer-ranked hogescholen en universiteiten hebben bestaande fashion design programma's. Je zou ook kijken op Top Design BusinessWeek's Schools lijst; vindt het bij bwnt.businessweek.com .
  3. Kijk voor studenten beoordelingen en recensies. Ga online en ontdek wat de studenten te zeggen hebben over hun mode scholen te controleren. U krijgt voorkennis en niet-officiële informatie over hoe het is om te studeren in deze academies. Deze ratings zullen onder andere wat de huidige studenten na te denken over de faculteit, de studenten, de schoolcultuur, de klassen, en de arbeidsbemiddeling hulp. Worden ook geleid door de numerieke of brief rankings toegewezen aan deze scholen.
  4. Bekijk belangrijke factoren over de school. Andere factoren die je zou moeten controleren moet de locatie (of het nu een handig een voor u), het collegegeld, de alumni (of het succesvol cijfers van de mode-industrie geproduceerd), de klassen en omvatten programma de nadruk (of deze gerelateerd zijn aan de specifieke mode-carrière u geïnteresseerd bent in het nastreven), de wijze van lesgeven, hun technologie (of de school in staat is het bijhouden van de nieuwste trends in mode en design), enz. Vergeet niet dat rankings moet worden opgevat als een leidraad, op het einde moet je je eigen onderzoek samen te stellen om ervoor te zorgen dat de school je gaat inschrijven voor zeker de beste voor je.

Daar heb je het! Nu vindt u de top fashion scholen. Om u verder te helpen zijn hier een aantal beschouwd als de beste in de wereld: Parsons The New School for Design in New York; California College of the Arts in Californië, Fashion Institute of Design and Merchandising, ook in Californië, Instituto Marangoni in Milaan , Parijs en Londen, Parijs Fashion Institute, en de School of Fashion Design, zowel in Boston. Voel je vrij om te controleren op de websites van deze scholen, en hopelijk zullen ze helpen bij het vinden van de mode-ontwerpen van cursussen en de school dat is precies goed voor jou. Veel succes!