O2c

Hoe wordt time management training te krijgen

Als je bent zoals de meeste ouders

Als je bent zoals de meeste ouders, heb je waarschijnlijk moeite hebben om werk en gezin in evenwicht te brengen op een dagelijkse basis. Hoe u klaar bent met het voorstel je baas gevraagd en nog steeds te maken naar voetbal Johnny's spel? Hoe kun je genieten van een romantische avond met je partner als je bezig bent na te denken over alle e-mails die u moet beantwoorden als je terug naar het kantoor? Hoe maak je een voedzame maaltijd te bereiden voor je familie als je niet kunt maken naar huis voor 7 uur?

In de meeste gevallen kan werkende ouders verminderen hun stress door het leren van een paar eenvoudige time management technieken. Getting georganiseerd, leren hoe om belangrijke taken te delegeren, en het vermijden van tijdverdrijf zoals overmatig televisiekijken kan u helpen het meeste uit elke beschikbare minuut!

Hoe wordt time management training te krijgen. Als u liever om te leren in een meer formele omgeving.
Hoe wordt time management training te krijgen. Als u liever om te leren in een meer formele omgeving.

Time management training is beschikbaar uit verschillende bronnen. Het type van time management training die bij u hangt af van uw favoriete leerstijl, hoeveel tijd u wilt besteden, en hoeveel geld je wilt investeren in het verwerven van nieuwe organisatorische vaardigheden.

  1. De eenvoudigste manier om time management training te krijgen is om uw lokale bibliotheek of boekhandel te bezoeken om te controleren of de selectie van organisatorische boeken. Enkele nuttige titels om bij oa Ruth Klein's Time Management Secrets voor werkende vrouwen , Julie Morgenstern's Time Management van de Inside Out , en Linda Mason's The Working Mother's Guide to Life: Strategies, geheimen, en oplossingen . Als je zelfstandige, wilt u wellicht ook op te halen een kopie van Dan Kennedy's No BS Time Management voor ondernemers .

  2. Als u liever om te leren in een meer formele omgeving, kunt u vragen om ondersteuning op de werkplek. Vraag uw human resources manager als het bedrijf biedt elke counseling of trainingen voor medewerkers. Bijvoorbeeld, veel van de Fortune 500-bedrijven bieden speciale seminars voor werknemers die voelen zich overweldigd door de eisen van het combineren van werk met de zorg voor een ziek kind of een bejaarde ouder te helpen. Maar ook kleinere bedrijven hebben vaak mogelijkheden voor werknemers om hun organisatorische vaardigheden te ontwikkelen.
  3. Inschrijven voor een cursus bij uw lokale gemeenschap college. In veel gevallen, community colleges hebben niet-krediet cursussen die persoonlijke verrijking onderwerpen zoals time management, het oplossen van conflicten, en het ontwikkelen van een sterkere communicatie vaardigheden. Deze cursussen zijn kort, betaalbaar, en gericht op het helpen van studenten vinden van praktische oplossingen voor hun persoonlijke problemen.
  4. Als uw schema zal niet toestaan ​​dat het bijwonen van een georganiseerde time management cursus, kunt u de voordelen van online leren ontdekken. Deze cursussen vereisen een behoorlijke hoeveelheid zelfdiscipline te voltooien, maar ze bieden het voordeel van extra flexibiliteit. Mindtools is een van de vele websites die cursussen op het time management biedt, probleemoplossing, besluitvorming, en andere zakelijke-gerelateerde onderwerpen.