O2c

Hoe wordt student retentie in de community colleges te verbeteren

Community colleges in het hele land worstelen met het probleem van de leerling vast te houden. Terwijl community colleges bieden betaalbare en gemakkelijk toegankelijk onderwijs, zijn veel van de aanwezige studenten community colleges niet voorbereid voor het college. Daarnaast hebben veel studenten geconfronteerd met bijkomende uitdagingen zoals onvoldoende financiële middelen, en familie en functie-eisen. Community colleges kunnen verhogen student retentie door de uitvoering van een aantal programma's.

Hoe wordt student retentie in de community colleges te verbeteren. Recruitment programma's.
Hoe wordt student retentie in de community colleges te verbeteren. Recruitment programma's.

 1. Recruitment programma's - Behoud begint met recruitment. Studenten hebben behoefte aan informatie om weloverwogen keuzes te maken. In veel gevallen is dit een student eerste college ervaring en die ze nodig hebben informatie nodig om succesvol te navigeren de toelatingsprocedure. Ze moeten ook informatie vroeg in om de keuzes die ze moet maken bij het kiezen van klassen, majors en andere activiteiten te begrijpen. Het maken van het eerste contact met de school een aangenaam begint een student af op de rechter voet.
 2. Beoordelingsprogramma's - Initiële beoordeling programma's zijn noodzakelijk voor een goede plaatsing van leerlingen in de juiste klassen. Veel inkomende community college studenten niet genoeg vaardigheden die nodig zijn voor succes in de college-niveau cursussen. Assessment tests stellen voor plaatsing in geschikte cursussen. Zo voorkomt u dat studenten van ontmoedigd te worden. Passende plaatsing verhoogt succes en verbetert retentie.
 3. Oriëntatie-programma's - Goed ontwikkelde oriëntatie programma's helpen vergroten student retentie en succes. Deze programma's helpen voorkomen dat teleurstelling op de weg. Succesvolle oriëntatie programma's omvatten studenten vertrouwd maken met de beschikbare diensten en hen te laten zien hoe u deze services te vinden. Oriëntatie-programma's moet ook inleidingen op de belangrijkste stafleden zoals financiële steun officieren, speciaal programma directeuren en begeleiding medewerkers. Een goed doordachte oriëntatie programma zal ook informatie over studiefinanciering organisaties zoals student overheid, eer samenlevingen en sportieve activiteiten. Succesvolle oriëntatie-programma's zal ook helpen de studenten bij het ontwikkelen van een plan voor academisch succes, het verbeteren van student retentie.
 4. Leren steunprogramma's - Onvoldoende voorbereiding voor het college is een belangrijke factor in student retentie. Terwijl beoordelingsprogramma's zijn bedoeld om studenten te plaatsen in de juiste cursussen, veel studenten verdere hulp nodig heeft voor succes. Deze bijstand kan komen door te leren steunprogramma's. Leren hulp laboratoria, studiegroepen, een-op-een begeleiding en student succes workshops zijn allemaal aangetoond dat studenten retentie te verbeteren.
 5. Faculteit / student-programma's - De ontwikkeling van de faculteit-student relaties kunnen studenten retentie tevens te verhogen op community colleges. Een-op-een advies met een lid van de faculteit biedt studenten met individuele aandacht. Dit zorgt voor een goede cursus keuzes. Student interactie met docenten stimuleert ook academisch succes. Naast het adviseren, mentorprogramma's tussen docenten en studenten verhoogt ook retentie.
 6. Leergemeenschappen - Plaatsing van studenten in leergemeenschappen helpt studenten bouwen een peer-netwerk, dat student retentie verbetert. In leergemeenschappen studenten samen inschrijven voor een blok van klassen. Dit creëert een gedeelde educatieve ervaring. Ondersteunende peer groups aan te moedigen klas uitmuntendheid en bijstand buiten de klas in de vorm van studiegroepen en ondersteunende netwerken.
 7. Beoordelingsprogramma's. Oriëntatie-programma's.
  Beoordelingsprogramma's. Oriëntatie-programma's.

 8. Peer mentoring - peer mentoring programma's bieden studenten met aanmoediging van collega-studenten. Studenten kunnen uitstekende rolmodellen en zijn uitzonderlijk gekwalificeerd om andere studenten te helpen. Terwijl studenten kunnen ongemakkelijk spreken aan het personeel of faculteit zijn, kan peer-mentoren worden gezien als minder 'bedreigend'. Peer mentoring programma's verhoogt ook de interactie met andere studenten die helpt bij het behoud.
 9. Stage / co-op programma's - Veel community college studenten hebben de financiële en carrière betreft. Stage en co-op programma's maken de verbinding tussen de klas en op de werkplek. Deze programma's stimuleren academische excellentie en het behoud als de leerlingen kunnen het resultaat van hun harde werk te zien. Deze programma's kunnen leiden tot een fulltime dienstverband na je afstuderen (of part-time baan tijdens college), het verlichten van een aantal van de financiële zorgen dat de bewaring van invloed zijn.