O2c

Hoe wordt het onderwijs te vergelijken in India naar andere landen

Je hebt misschien afgevraagd wat het is met Indianen dat ze lijken uit te blinken in vele gebieden van beroep. Het bedrijfsleven en IT gebied hebben velen van hen als succesvolle managers of goed betaalde deskundigen. Geneeskunde en de met haar verbonden lijnen van het werk hebben ook velen van hen de behandeling verantwoordelijke posities. Het is zeker niet alleen omdat ze een meer ijverige ras of dat ze van nature een intelligente mensen. De belangrijkste reden hiervoor is het onderwijs in India zelf.

Natuurlijk, andere landen, met name de industriële machten, hebben gerenommeerde hogescholen en universiteiten die bogen op het leveren van top kwaliteit van het onderwijs. De beste bewijzen niet alleen in het aantal jaren een school is geweest. Evenmin is in de locatie van het onderwijs. Hieronder wordt uitgelegd hoe India tarieven in het onderwijs in vergelijking met andere landen.

Hoe wordt het onderwijs te vergelijken in india naar andere landen. In termen van geletterdheid.
Hoe wordt het onderwijs te vergelijken in india naar andere landen. In termen van geletterdheid.

  • In termen van geletterdheid, India is een van de mensen aan de top van de wereldranglijst. In feite zijn Indianen bekend als gretige lezers. Volgens een enquête, een Indiase leest een gemiddelde van bijna 11 uur per week. Hierdoor Indians de grootste lezers in de wereld. Naast hen zijn de Thais en dan de Chinezen. Interessant is dat de VS zelfs niet in de top 10.
  • Voor een college cursus, India heeft ook een rand. Het land staat op de tweede alleen voor de VS in termen van het aantal ingeschreven studenten aan universiteiten volgens de statistieken verzameld door de UNESCO. Dit kan geven het aantal professionals wordt geproduceerd door grote van het land onderwijssysteem.
  • Het onderwijssysteem geeft speciale aandacht voor wiskunde, terwijl veel landen dat niet doen, waaronder de VS. Dit leidt Indiase studenten om beter te denken in een rationele en logische manier. Vandaar, dit maakt hen in staat om met meer ingewikkelde problemen op de universiteit en in hun carrière. Het is niet verwonderlijk waarom in termen van het geven van wetenschap en technologie-gerelateerde college diploma's, India neemt het voortouw.
  • De meest concrete bewijs van waarom het een beter onderwijssysteem is de kwaliteit van human resources heeft. Een studie van AT Kearney heeft aangetoond dat India gelederen aan de top als het gaat om de beschikbaarheid van een geschoolde en getalenteerde medewerkers. Om de kwaliteit van een graad houder in BBA, kan India toon dan de effectiviteit van haar opgeleide pool van professionals.
  • Tot slot, met het onderwijs uitbesteed tegenwoordig zijn er meer mensen over de hele wereld gemaakt Indiase onderwijssysteem een ​​optie. Voor bachelors en MBA's, India heeft een voorraad van gekwalificeerd onderwijzend personeel.

Met al deze voordelen het onderwijs in India biedt

Met al deze voordelen onderwijs in India aanbiedingen, zelfs vreemdelingen geworden geïnteresseerd in het bestuderen daar. Toch heeft India geopend kansen voor degenen die niet kunnen reizen naar het land om te studeren voor een hbo-opleiding. Sommige instellingen bieden onderwijs via het internet met dezelfde kwaliteit en de inhoud bijzonder aan de Indiase onderwijssysteem.