O2c

Hoe wordt ghost foto's te analyseren

Paranormale onderzoekers hebben altijd spook foto's met een hoge dosis scepsis. Vooral met de huidige camera-technologie, is het gemakkelijker geworden om de nep echte lijken. Bij het analyseren van ghost foto's, je moet vermijden overhaaste conclusies, omdat vaak, er zijn redelijke en logische verklaringen voor dingen die kunnen onverklaarbare lijken in foto's.
Het duurt jaren van de praktijk om effectief te kunnen analyseren spook foto's. Hier zijn een aantal dingen te letten als leidraad om te bepalen of er iets is echt paranormale in een foto.

Hoe wordt ghost foto's te analyseren. Bereid uw gereedschap.
Hoe wordt ghost foto's te analyseren. Bereid uw gereedschap.

  • Bereid uw gereedschap. Laat de negatieven van de foto bij de hand als je het hebt. Ook zal een goede vergrootglas ook helpen, zodat u kunt vergroten details. Als je een digitale camera, een afdruk van het beeld, evenals een vergrote versie van het op uw computer, zodat u gemakkelijk inzoomen en uitzoomen van de gebieden die u wilt een kijkje. In de omgeving hebben een goede lamp.
  • Recount de details van waar en wanneer de foto is genomen. Sommige plaatsen hebben feitelijke gegevens van ghost waarnemingen zoals oude hotels en huizen en begraafplaatsen. Probeer de tijd en de weersomstandigheden die dag herinneren. Als het was regenachtig of mistig is, kan het verklaren van de mysterieuze waas die u ziet in de afbeelding. Als de foto is genomen binnen, proberen om de positie van uw lichtbron onthouden als u een gloed of streep van licht dat lijkt op zijn plaats.
  • Gebruik de kennis van een deskundige fotograaf. Een goede fotograaf zal in staat zijn om erop te wijzen dat u meteen een drijvend witte lichten op een foto als gevolg van de flitser of overbelichting. Ook kan hij u helpen te bepalen of een afbeelding is geknoeid op Photoshop. Het is goed om een ​​tweede mening van een scepticus of iemand onpartijdig te krijgen bij het analyseren van ghost foto's.
  • Controleer mysterieuze bollen. Drijvende bollen zijn vaak genoemd als een bewijs van het paranormale vastgelegd op foto's. Voordat u overhaaste conclusies, controleer dan de vorm van de bol. Heeft het een goed gedefinieerde grens? Welke kleur is het? Orbs op de foto's worden meestal veroorzaakt door de reflectie van vocht. Meest mysterieuze bollen vaak een witte of blauwachtige tint om het en lijken te gloeien van binnen. Ook lijkt het erop alsof het de doorvoer, zodat je kan zien een lichtspoor achter de rug.
  • Lijnen als vliegende insecten en pollen. Als u witte drijvende dingen in een beeld dat lijkt op een lijn te vormen, niet onmiddellijk veronderstellen dat het een draaikolk van een soort. Vaak is het een vliegend insect of stuifmeel van stof het licht heeft gevangen.
  • Onderzoek het licht lekt. Licht lekken zijn een streep van witte of geelachtige kleur die wordt weergegeven op de rand van het beeld. Als je er een ziet, controleert u de andere foto's die onmiddellijk voorafgaat aan en stroomt de foto. Als je de negatieven, ziet u meteen als andere foto's hebben. Als je ziet licht lekken van anderen foto's ernaast, is het waarschijnlijk niet om een ​​afwijking zijn. Indien echter de enige frame dat een licht lekt, kan het misschien iets paranormaals.


Voordat u tot de conclusie dat er iets ongewoons is te wijten aan geesten of spoken, zorg ervoor dat u te elimineren alle logische en rationele mogelijkheden. De sceptischer u over het analyseren van geest foto's, hoe meer je het gemakkelijker zijn om de normale te isoleren van het ongewone. Aangezien er is geen manier om met zekerheid na te gaan of een foto echt is, moet u uw bevindingen te onderwerpen aan andere mensen voor hen om hun eigen conclusies en analyses vormen.