O2c

Hoe wordt blog ontwerpen te kiezen

Laten we het toegeven

Laten we het toegeven. De meeste van de tijd, zijn onze eerste indrukken gevormd op basis van wat er visueel beschikbaar voor ons. Een blog design is geen uitzondering. Kwaliteit blog inhoud is nog steeds een prioriteit, maar de volgende belangrijkste wat je moet laten zien is een visueel-aanvulling ontwerp dat goed gaat met het gekozen onderwerp, thema, of inhoud. Als een blogger zelf, ik zeg je dat kiezen uit meer dan duizend beschikbare blog designs in het Internet kan een beetje overweldigend zijn voor iedereen. Maar met deze specifieke gidsen in het achterhoofd, zult u het gemakkelijker vinden om te eindigen met de perfecte ontwerp op uw blog aan te vullen.

  • U kunt kiezen uit gratis, op maat, of premium. Blogger en Wordpress thema's kunnen worden ingedeeld in gratis, op maat, en premium. Terwijl Tumblr thema's zijn ingedeeld op basis van functionele, premium, recente en populaire. Sommige van de beste ontwerpen zijn premium thema's, maar deze komen op een prijs. Je moet het thema te kopen. Er is een overvloed aan gratis downloadbare thema's, en een verscheidenheid van ontwerpen om uit te kiezen, maar je bent meer kans om het gebruik van deze thema's te delen met honderden andere bloggers. Maar er is deze prachtige mogelijkheid van het aanpassen van gratis thema's, zodat u niet precies dezelfde look. Aangepaste thema's aan de andere kant, zijn unieke ontwerpen gemaakt voor blogs met meer specifieke thema's. U kunt een bepaalde blog ontwerper om een ​​thema voor het ontwerpen, of u kunt kiezen uit een selectie en hebben het op maat speciaal voor uw blog.
  • Kies ontwerpen die specifiek zijn voor uw onderwerp of thema. Bijvoorbeeld, als je blog is alles over boeken reviews, er zijn thema's met ontwerpen, zoals boeken en andere daarmee verband houdende elementen, zoals pen en papier. Voor een reisblog, er zijn thema's opgenomen met foto's of ontwerpen van beroemde toeristische attracties, exotische oorden, ansichtkaarten, reistassen, enz. Als je van voedsel of desserts, kunt u gebruik maken van thema's met lekkere foto's van voedsel. Laat uw onderwerp of thema in het achterhoofd en kan je gemakkelijk onkruid uit de irrelevante ontwerpen uit die direct kan laten uw lezers een idee hebben van wat uw blog over gaat.
  • Overweeg functionaliteit en gebruiksgemak. Functionaliteit is belangrijk, vooral als je van plan bent om je blog op een dag uit te breiden. Uw blog ontwerp moet flexibel genoeg zijn om voor extra functies en nieuwe veranderingen, zoals advertenties of widgets. Links naar pagina's moet gemakkelijk te vinden en te navigeren. Uw inhoud moet het belangrijkste punt en gemakkelijk te lezen zijn.
  • Kies op basis van design elementen die je leuk vindt. Als je in de eenvoudige lijnen of blokken van kleuren zijn er minimalistisch of eenvoudige thema's. Als u wilt dat speelse vleugje eigenzinnigheid, zijn er vele grillige blog ontwerpen om uit te kiezen-iets van vlinders, feeën, en in landelijke stijl, met Victoriaanse en zelfs nautische ontwerpen. Als je iets wilt natuur geïnspireerde, zijn er ontwerpen met foto's van adembenemende landschappen, mooie bloemen en bladeren of bladeren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Veel plezier met het kiezen van wat je wilt.
  • Kies op basis van blog lay-out. Blog ontwerpen ondersteunen een kolom, twee kolommen, of drie kolommen lay-outs. Controleer of het ontwerp dat je wilt is ook van toepassing op de indeling die u wilt. De meeste ontwerpen ondersteunt slechts een of twee soorten lay-out.
  • Overweeg neutrale kleuren en designs. Als uw blog is gericht op lezers van beide seksen, niet te laten meeslepen met roze en extreem girly ontwerpen zoals harten en linten. Of je bent zeker van een aanzienlijke daling van de mannelijke lezers en volgers te krijgen. Dit is alleen aanvaardbaar als je echte doelen zijn vrouwelijke lezers. Gebruik neutrale kleuren zoals crème, geel, bruin, wit of zelfs zwart. Kies het ontwerp elementen die zowel mannen als vrouwen kunnen waarderen.
  • Ga voor het evenwicht. Als uw achtergrond ontwerp is te veel, de balans van uw blog met behulp van een eenvoudige lettertype en zwarte kleur van de tekst. Maar als je achtergrond is gewoon wit of iets heel eenvoudigs, te compenseren door middel van een zeer aantrekkelijke, in het oog springende header design. Vergeet niet dat evenwicht is de sleutel tot een blog die kwalitatief hoogstaande inhoud en een ontwerp dat een aanvulling vitrines.
  • Overweeg ontwerpen die extra functies en maatwerk mogelijk te maken. De meeste Blogger en Wordpress thema's kunt u aanpassingen maken en extra functies toe te voegen. U kunt widgets, aangepaste CSS, extra pagina's, links, logo's, achtergrondafbeeldingen, header foto's, en zelfs advertenties. Tumblr thema functies zijn echter beperkt.

Hoe wordt blog ontwerpen te kiezen. U kunt kiezen uit gratis, op maat, of premium.
Hoe wordt blog ontwerpen te kiezen. U kunt kiezen uit gratis, op maat, of premium.

Een belangrijke factor die lezers van uw blog beïnvloedt is uw blog design. De blog design die u gebruikt kunt maken of breken het succes van uw blog. Kies een ontwerp niet alleen gebaseerd op wat je wilt, maar ook over wat goed werkt, vitrines en een aanvulling op uw onderwerp of thema en inhoud.

Snelle tips:

  • Eerste blik het ontwerp alvorens te beslissen om het toe te passen op uw blog. Er is altijd een van de weergaveopties in het bijzonder voor Blogger, Wordpress, en Tumblr thema's. Of u kunt ook een bezoek brengen sites die het specifieke thema dat u geïnteresseerd bent in het gebruik en zie zelf hoe het eruit ziet en hoe u kunt navigeren omheen.
  • Zoek uit of ondersteuning wordt geboden voor uw gekozen thema, hetzij bij de ontwerper zelf of van een thema gebruikers en collega-bloggers. Premium thema's en een aantal van de beste thema's hebben meestal deze optie.

Lees beoordelingen van gebruikers

Laten we het toegeven. Kies ontwerpen die specifiek zijn voor uw onderwerp of thema.
Laten we het toegeven. Kies ontwerpen die specifiek zijn voor uw onderwerp of thema.

Lees beoordelingen van gebruikers. Als u niet zeker bent over een bepaald thema of niet, krijgen inzicht van thema gebruikers en collega-bloggers die gebruik hebben gemaakt of gebruik maakt van hetzelfde thema. Sommige blog thema vermeldingen bevatten gebruiker reviews, maar u kunt ook uw eigen zoekopdracht ook doen door het intikken van het ontwerp en de ontwerper naam in Google.