O2c

Hoe vindt u naschoolse activiteiten

Als kinderen van werkende ouders moeten toezicht van een volwassene na schooltijd

Als kinderen van werkende ouders moeten toezicht van een volwassene na schooltijd kunnen kinderen nu worden gemaakt om deel te nemen aan georganiseerde naschoolse activiteiten, die worden gefinancierd door commerciële en non-profit organisaties. Naschoolse activiteiten worden uitgevoerd binnen het schoolterrein, in een buurthuis, in een park of in de bibliotheek. Sommige van de naschoolse activiteiten van het programma zijn onder andere podiumkunsten, zoals ballet, dans, drama en sportprogramma's. Er zijn ook creatieve activiteiten voor degenen die geïnteresseerd zijn in ambachten, schilderen en tekenen. Kinderen kunnen ook lid worden van de scouting activiteiten, Boys and Girls Club van Europa of ga naar proppen scholen. Deze activiteiten hebben het gemeenschappelijke doel van het houden van de kinderen bezig en leren ze hoe om te gaan met volwassenen en ervaring leidinggevende functies. Sommige naschoolse activiteiten bepalen dat het programma moet gezondheid en voeding, persoonlijke en academische prestatie zijn voor kinderen en tieners.

Als je een werkende moeder en kan het niet laten werken voor je kinderen komen thuis van school, zal ze oprolt in naschoolse activiteiten houden ze veiliger en tegelijkertijd verhogen hun leerervaring. Neem een ​​kijkje op de tips over hoe te vinden naschoolse activiteiten voor uw kind.

Hoe vindt u naschoolse activiteiten. Sommige van de naschoolse activiteiten worden aangeboden in basis-en middelbare scholen en kunnen gratis.
Hoe vindt u naschoolse activiteiten. Sommige van de naschoolse activiteiten worden aangeboden in basis-en middelbare scholen en kunnen gratis.

  1. Sommige van de naschoolse activiteiten worden aangeboden in basis-en middelbare scholen en kunnen gratis. Neem contact op met het schoolbestuur en zoek uit of ze lopen dergelijke activiteiten en kennen de eisen, zodat uw kind kan deelnemen. Check out de verschillende programma's die zo worden beheerd dat je kind kan er een die interesseert hem mee.
  2. Als de school niet beschikt over een naschoolse activiteit programma, kunt u contact opnemen met de plaatselijke bibliotheek, buurthuizen, de YMCA, Camp Fire Europa, Girls Inc, 4-H Raad, lokale jongerenorganisaties en kerkelijke organisaties. Informeer naar de voorwaarden voor deelneming, hoeveel het gaat kosten, hoe lang het programma duurt en het tijdvak waarin het wordt uitgevoerd. Je hebt ook om te leren over pick-up tijden. Je hebt ook te weten welke activiteiten uw kind zal deelnemen aan, en reizen buiten de zaal.
  3. Bezoek de locaties voor de naschoolse activiteiten. Maak kennis met degenen die zullen worden het toezicht op de programma en de deelnemers te leren kennen. Inspecteer de faciliteiten om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en bevorderlijk voor het leren. Check out de programma's en zie hoe de deelnemers met elkaar omgaan en de toezichthouders. Informeer of er leeftijd passende naschoolse activiteiten.
  4. Praat met ouders en verzorgers van kinderen die in de deelnemende naschoolse activiteiten en krijgen hun mening over de verschillende programma's en faciliteiten. U kunt de eerste hand informatie van hen die meer waard zijn dan brochures.
  5. U kunt ook naar de Na school alliantie website en de Kinderopvang op de hoogte website voor meer informatie over hoe te vinden naschoolse activiteiten centra.

Naschoolse activiteiten kan u helpen uw gedachten te houden op het werk wetende dat uw kinderen veilig zal zijn en het hebben van extra quality time met collega's en ouderlingen, nieuwe dingen te leren en het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden. Moedig je kind aan deel te nemen door ervoor te zorgen dat u zich inschrijven van uw kind in een leeftijd passende programma dat haar interesseert.