O2c

Hoe u de juiste kleur pen voor uw toepassing

Schrijven is een van de meest elementaire vormen van communicatie

Schrijven is een van de meest elementaire vormen van communicatie. Normaal gesproken kan geschreven de woorden behendig bepalen de boodschap die u probeert uit te zenden. Echter, de meeste van de tijd, kunt u de toon van uw bericht of tekst te vergroten door haar aan te vullen met kleur. Kleuren kunnen veel meer doen dan de meeste mensen zich realiseren. Sommige kleuren kunnen toevoegen een neutrale kleur om uw tekst, terwijl andere kleuren kunnen een hint van emotie en passie te lenen. Anderen kunnen lijken professionele terwijl sommige kan je woorden komen een heeeeel klein beetje te casual. Met al deze in het achterhoofd, hier zijn enkele perspectieven over de kleuren van de inkt die u gebruikt in bepaalde gelegenheden.

Hoe u de juiste kleur pen voor uw toepassing. Schrijf met een zwarte pen.
Hoe u de juiste kleur pen voor uw toepassing. Schrijf met een zwarte pen.

  • Schrijf met een zwarte pen. Zwarte inkt is de standaard en wordt beschouwd als een neutrale kleur. Het is bekend om de professionele gewenste kleur bij het schrijven zijn. Zwart is normaal gesproken de standaard penkleur voor bedrijven en professionals. Het schrijven van een stuk of een kopie of zelfs een bericht met zwarte inkt zal niet ademen een andere emotie, behalve voor de eigenlijke woorden geschreven op het papier. Het zal niets toevoegen aan de lezer een hint van wie je bent en wat je bent over. Het is neutraal, schoon en professioneel. Vandaar, altijd zwart te gebruiken voor zakelijke en professionele schrijven.
  • Schrijf met een blauwe pen. Blauwe inkt wordt beschouwd als cool, kalm, en iets casual. Echter, sommige omgevingen van mening dat dit een standaard kleur, want het is vrij gelijkaardig aan de neutrale effect dat zwarte inkt kan geven aan een tekst. Blauw wordt beschouwd als koel en makkelijk om de ogen, waardoor het een manier is om stralen net genoeg zelfvertrouwen gemengd met een lichte hint van casual denken en schrijven.
  • Schrijf met een rode pen. Rode inkt geeft macht en autoriteit. Als u een bericht invoert en willen uitdrukken dat je niet te spotten doe het dan met een rode pen. Dit is de reden waarom de leraren gebruiken rode pennen te controleren en de rang papieren want het zal relais dat ze in hoger gezag en dat hun beoordelingssysteem en kennis op het object mag niet in twijfel worden getrokken. Dit gezegd zijnde, als je wilt gezag, macht en opperste vertrouwen uiten door middel van uw schrijven, zorg ervoor om het te schrijven met een vet en dikke rode pen. Maar wees voorzichtig om geen misbruik van die macht en niet te overdrijven, omdat de lezer kan vinden, hetzij het gebruik van rode beledigend of extreem eng.
  • Schrijf met een groene pen. De meeste mensen nooit echt gebruik maken van groen naar elke vorm van tekst te schrijven, maar het is eigenlijk een goede kleur om te gebruiken, omdat het specifiek uitdrukking groei en welvaart. Groen is ook de kleur van het milieu en de natuur die is waarom de meeste groene en milieuvriendelijke campagnes te gebruiken groen in hun marketing materialen. Groen is een beetje een zeer vriendelijke kleur ook, dus als je een brief schrijven naar iemand en wilt laten verschijnen heel vriendelijk en uitgaande, gebruik maken van een groene pen.

Andere pen of inkt kleuren kunnen duiden op een verscheidenheid van betekenissen, maar deze top 4 kleuren zijn normaal gesproken de meest gebruikte en de meest expressieve. Vergeet niet dat de kleur die je gebruikt voor alles wat je schrijft altijd wat en wie je bent uit te drukken. Dit gezegd zijnde, wees voorzichtig bij het kiezen van de pen kleur en in gedachten te houden dat u praktisch uw ziel bloot leggen aan de lezer zonder het te weten.