O2c

Hoe u de basis van trillingsanalyse te begrijpen

Trilling wordt gedefinieerd als een mechanisch fluctuatie van een evenwichtspunt. Trillingen kunnen ook worden beschouwd als periode trillingen. Periode trilling is een willekeurige trillingen of slingerbeweging van een object. Een voorbeeld hiervan is de beweging van de banden bij het verplaatsen van een grindweg. Er zijn verschillende soorten trillingen die we ervaren elke dag. Dit zijn wenselijk en onwenselijk. Het is belangrijk dat we een fundamenteel begrip van trillingsanalyse en sommige van haar principes.

Hier zijn meer informatie over trillingsanalyse:

  • Soorten trillingen. Om volledig te begrijpen trillingsanalyse, moet de aard van de trillingen worden besproken. Er zijn twee soorten trillingen, namelijk zonder trillingen en gedwongen trilling. Gratis trillingen gebeurt meestal wanneer een machine wordt ingeschakeld en vervolgens linksaf te trillen op zijn eigen. Een voorbeeld hiervan is mechanische trillingen. Anderzijds wordt gedwongen trilling toepassen van een alternatieve werking van een mechanisch systeem. Een voorbeeld van een gedwongen trilling is de trilling van infrastructuren tijdens een aardbeving.
  • Monitoring trillingen. Vibration monitoring is een belangrijk onderdeel van trillingsanalyse. Alle machines ervaren verschillende soorten trillingen wanneer ze werken. Monitoring van de trilling van deze machines in staat zal stellen een monteur om de prestaties van deze machines te beoordelen. Monitoring trillingen van machines is een stap in machineonderhoud. Trillingsbewaking instrumenten, zoals trillingen meters worden gebruikt voor dit doel. Trillingsbewaking gebeurt in fabrieken en andere industriële omgevingen
  • Meten van trillingen. Vibration meetinstrumenten worden gebruikt voor het meten van trillingen. Een ding dat je kunt gebruiken is de vibratie meter. De trilling meter bestaat uit drie hoofdonderdelen, zoals de vibratie pickup, de voorversterker en de verwerking en weergave apparatuur. Dit geeft je een nauwkeurig resultaat van vibratie die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat een machine goed werkt.

Hier zijn een aantal websites waar u meer kunt leren over trillingsanalyse:

  • plant-maintenance.com - Deze website biedt artikelen over vibratie analyse die wordt gebruikt in onderhoud van de installatie. Sommige van de artikelen die je zal vinden zijn tutorials, grafieken, foutanalyse en nog veel meer. U kunt deze artikelen en lees ze gratis.
  • reliabilityweb.com - Deze webpagina geeft u verschillende schakels van de middelen waar u informatie over trillingsanalyse vinden. Enkele van de onderwerpen die u vindt onder meer trillingen conversie programma's, vibratietraining, inleiding tot trillingsanalyse en nog veel meer.
  • plantservices.com - Deze web pagina heeft een artikel over vibratie-analyse. U leert over het verzamelen van gegevens, het lezen van trillingen en trillingsmetingen en hoe vibratie analyse te doen op machines en andere mechanische inrichtingen.

Hoe u de basis van trillingsanalyse te begrijpen. Monitoring trillingen.
Hoe u de basis van trillingsanalyse te begrijpen. Monitoring trillingen.

Dit zijn enkele van de concepten achter vibratie-analyse en een aantal websites waar u meer kunt leren over de toepassing van het onderwerp. Er zijn ook een aantal websites die trainingen en lessen te voeren op trillingsanalyse. Door het lezen van meer informatie over het onderwerp, zal je langzaam te begrijpen en begrijpen de verschillende concepten achter dit topic. U kunt ook lezen over de technische elementen van trillingsanalyse uit de natuurkunde boeken.