O2c

Hoe te undergraduate rankings te vergelijken

Undergraduate rankings zijn meestal subjectief

Undergraduate rankings zijn meestal subjectief. Terwijl de Europa biedt een officiële lijst van hogescholen en universiteiten rankings, gezinnen en studenten kunnen er tal van gegevens te helpen of hen verwarren als ze streven naar een school voor hoger onderwijs te kiezen. Afhankelijk van de specifieke ranglijst die u kiest, kunnen de criteria voor de rangschikking van hogescholen en universiteiten sterk verschillen. In de meeste gevallen ten minste enkele of alle van de volgende criteria is gericht.

Hoe te undergraduate rankings te vergelijken. Inschrijving studenten.
Hoe te undergraduate rankings te vergelijken. Inschrijving studenten.

 1. Inschrijving studenten - Een van de meest voorkomende ranking factoren richt zich op studenten inschrijving. In veel gevallen worden de inschrijving nummers onderverdeeld in verschillende gebieden, met inbegrip van het totaal studenteninschrijving, undergraduate inschrijving, en postgraduate inschrijving. De gegevens die meestal wordt gegeven bevat de populatie en een rangschikking van lage, gemiddelde bovengemiddeld en hoog in vergelijking met andere universiteiten.
 2. Raciale mix - Terwijl het onderwerp van ras kan worden geregeld in het kader student inschrijving, in veel gevallen, is een uitsplitsing van ras gegeven en vergeleken met andere universiteiten. Terwijl ras kunnen worden onderverdeeld in Kaukasische, Afrikaanse Europese, Aziatische, Europese Meisjes Indische, en anderen, in veel gevallen, is de scheidslijn getrokken tussen gewoon Engels spreken en niet-Engels sprekende studenten.
 3. Part-time vs full-time - Een verhouding van part-time versus full-time studenten wordt ook vaak gebruikt in undergraduate rankings. Percentages worden meestal gegeven en algemene rangschikking van lage, gemiddelde, boven het gemiddelde en hoge worden gebruikt.
 4. Collegegeld kosten - Undergraduate ranglijst van collegegeld kosten zullen gewoon variëren van jaar tot jaar, omdat op een gegeven moment universiteiten kunnen hun collegegeld te verhogen. Echter, bij benadering lesgeld vaak gegeven waarin zowel in-state en out-of-state vergoedingen, alsmede internationale student collegegeld kosten.
 5. Afstuderen tarief - In de meeste gevallen zal undergraduate rankings zijn het afstuderen tarief voor de vergelijking scholen. Dit tarief wordt meestal opgesplitst tussen undergraduate en postgraduate rankings, maar het kan zich ook richten op gespecialiseerde programma's, zoals business, techniek, etc.
 6. Student / faculteit verhouding - Dit cijfer geeft vaak het aantal studenten per faculteit lid per klas, en het kan geven ook een percentage van de docenten
 7. Grootte van de klas - Klasse grootte wordt meestal vergeleken met andere universiteiten en hogescholen. Grootte van de klas nummers worden meestal gegeven voor een gemiddelde schooljaar. Natuurlijk, deze nummers zijn gemiddelden, en zij zullen verschillen van klas tot klas op jaarbasis.
 8. College behuizing - Deze ranking meestal geeft het gemiddelde bedrag van de studenten die leven op en buiten de campus, en het kan bieden een percentage of een schatting van en buiten de campus wonen, dat is ook beschikbaar.
 9. Financiële hulp - Financiële steun rankings kan worden opgesplitst in een aantal manieren. Rankings vaak een lijst van de gemiddelde hoeveelheid geld ontvangen de studenten, een percentage van de studenten die geld ontvangen, en de hoeveelheid van de wetenschap geld gegeven in specifieke gebieden, zoals atletiek of academici.
 10. Geografische diversiteit - Undergraduate rankings zijn ook te vinden op basis van de geografische diversiteit van de studenten. Veel rankings lijst van de top scholen in elk gebied van het land, en ze kunnen ook breken de rankings die door etniciteit ook.
 11. Andere rankings - Natuurlijk zijn er andere rankings die vaak worden beschouwd, maar lezers in gedachten moet houden dat dit puur subjectief ... zozeer zelfs, dat zij over het algemeen een cijfer, zoals A, B +, C-, gegeven enz. Deze rankings kunnen omvatten onderwerpen zoals atletiek, Griekse leven, campus dineren, off-campus restaurants, uitgaansgelegenheden, vervoer, lokale sfeer, veiligheid, beveiliging, en zelfs de drugsscene.