O2c

Hoe te studievaardigheden voor de middelbare school te verbeteren

De meeste leraren het erover eens dat de Middle School is de beste tijd om te studeren gewoonten die gunstig zijn voor uw kinderen zijn gedurende hun tijd in de academische wereld te ontwikkelen. Gedurende deze tijd van hun studie, zal uw kind leren essentiële vaardigheden die hen zal helpen gedurende het hele leven als praktisch redeneren en besluitvorming. Op dit punt van hun leven, heeft je kind al hun eigen studie gewoonten en schema's die zijn geweest bij het krijgen van hen door middel van elementair. De volgende stap is het verbeteren op deze basis en aangepast aan de eisen van de middelbare school. Volg gewoon de onderstaande tips om een ​​betere set van studie gewoonten voor uw kind te creëren.

  • Verwijder alle afleidingen. Dit is een geweldige kans om uw kind te leren hoe zich te concentreren op een bepaalde taak. Zorg ervoor dat de TV, computer, en wat hand-held apparaten zoals PSP of mobiele telefoons zijn uitgeschakeld. Uw kind moet zich realiseren dat ze nu op een leeftijd waar ze moeten leren om zich te concentreren. Maak ze begrijpen dat haar studietijd en dit zal voorrang hebben op alle andere dingen.
  • Stel een studie-omgeving. Een studie-omgeving niet beperkt blijven tot een fysieke locatie, kan het ook een tijd in de namiddag wanneer uw kind thuis te komen en nadat ze hebben gehad van een hapje en zijn neergestreken. Een uitstekende studie-omgeving is bij voorkeur een uit de buurt van afleidingen en ergens waar een ouder kan het studerend kind overzien. Een studie-omgeving moet ook boeken, pennen, papier, linialen en alles wat nodig is om de lessen handige bestuderen, zodat het kind niet om op te staan ​​uit hun stoel naar de studie materialen te krijgen. Het hebben van de materialen in de aanslag is ook een geweldige manier om de studietijd te kunnen benutten.
  • Kalm te blijven, wees geduldig. Aangezien u vernieuwen van uw kind studie regime, is het best dat je kalm en geduldig met hen. U zult het veranderen van een gewoonte zijn ze gewend geraakt aan dus er zal een periode van aanpassing zijn. Uw kalme houding en geduld zal ook dienen als positieve versterking voor uw kind als ze zien dat je ondersteunend en geduldig met hun vooruitgang.
  • Samenwerken, concentreer je. Kom met leuke activiteiten die je samen kunnen doen. Middle school vereist uw kinderen om te werken met anderen en als ze je zien hen samen te werken, het ontwikkelt hun zelfvertrouwen ook. Op bepaalde punten van de activiteit, laat uw kind het voortouw te nemen. Dit zal ze leren om verder te concentreren en hun leiderschapsvaardigheden te verbeteren.
  • Evalueren, te beoordelen. Na elke studie sessie met je kind, je hebt een ruw idee van wat aspecten voor verbetering vatbaar en aandacht. Zo kunt u van plan bent te komen wat te concentreren en / of te verbeteren tijdens de volgende studie sessie.

Hoe te studievaardigheden voor de middelbare school te verbeteren. Verwijder alle afleidingen.
Hoe te studievaardigheden voor de middelbare school te verbeteren. Verwijder alle afleidingen.

De overgang van basis-en middelbare school is de eerste stap uw kind naar volwassenheid en verantwoordelijkheid. Zorg dat je erbij bent om hen te begeleiden langs de weg door hen te helpen ontwikkelen van nieuwe studie gewoonten die zal zowel nuttig en leuk. Het beste deel van hen te helpen studeren is dat je twee zal grote hechting tijd samen om u dichter bij elkaar brengen.