O2c

Hoe te kleden als je een medische professional

Medische professionals moeten de boodschap over te brengen: "Ik ben een bevoegde medische professional. Ik ben hier om u te helpen", zodat de mensen dat ze de zorg voor hun vertrouwen in hen. Mensen die ziek zijn, en degenen die voor hen zorgen, moeten alle zekerheid in de wereld dat ze in goede handen zijn. Een medisch professional die jurken terloops of ongepaste mogelijk niet in staat om dat soort van zekerheid te geven, vooral tijdens de eerste keer bezoeken of ontmoetingen. Als u een medische professional, moet u uw patiënten de aard van de indruk dat niet alleen je competentie, maar ook uw vermogen om voor anderen te zorgen, zoals blijkt uit uw vermogen om te zorgen voor je uiterlijk aankondigt. In dit artikel leert u enkele tips over hoe te kleden als je een medische professional.

Hoe te kleden als je een medische professional. Verschijnen schoon, fris, en netjes.
Hoe te kleden als je een medische professional. Verschijnen schoon, fris, en netjes.

  • Verschijnen schoon, fris, en netjes. Je hoeft niet te zijn obsessief over netheid, dat wel. Maar het is belangrijk dat je schoon zijn. Je shirt of blouse moet schoon en goed ingedrukt. Je gezicht moet verschijnen fris. Neem altijd een bad alvorens te gaan werken. Als u werkt op een dubbele dienst, op te frissen van tijd tot tijd.
  • Draag je uniform. De meeste medische voorzieningen nodig medisch personeel om uniformen te dragen, of, op zijn minst, zich te houden aan een dresscode. Of het dragen van een uniform of vast te houden aan een dresscode, zorgen er altijd voor dat je kleren fris en gestreken. Als je kunt, zetmeel je uniform, zodat ze zullen verschijnen knapperig.
  • Was-en ijzer je kleren. Zorg ervoor dat ze zijn vlek-vrij. Witte en lichtgekleurde shirts en broeken moeten vlekkeloos. Niets op je kleren moet schreeuwen "Dirty" om een ​​beeld van netheid en goede hygiëne te projecteren. Draag nooit verfrommeld shirts of blouses.
  • Draag de juiste schoenen. Als de dress code vraagt ​​om leren schoenen, zorg ervoor dat ze goed gepolijst. Als sportschoenen zijn toegestaan, zorg ervoor dat ze vuil-en modder-vrij.
  • Wees bescheiden met sieraden. Tenzij u het bijwonen van een bal of wilt om te kijken als een wandelende trinket winkel, is het altijd een verstandig idee om alleen de noodzakelijke sieraden-of geen slijtage helemaal niet, als je het kan voorkomen. Er is geen vaste regel voor sieraden onder medische professionals. Hoewel, het algemene idee is om te dragen alleen genoeg dat niet zullen patiënten af ​​te leiden of zullen belemmeringen voor medische procedures.
  • Kam of borstel je haar. Draag indien mogelijk kort haar. Als je lange en mooie lokken, binden ze in een paardenstaart in plaats van hen te laten bungelen vrij. Je haar moet niet verschijnen als je net uit de badkamer.
  • Draag lichte make-up. Draag alleen genoeg te fleuren je gezicht. Te veel make-up kan alleen werken in uw nadeel.
  • Breng een extra shirt. Of houd extra kleren in je kluisje. Ongelukken kunnen gebeuren tijdens je werk verschuiving, en u kunt gemakkelijk veranderen om uw vrije kleren als je blijft wat in je kluisje.

Er is echt geen specifieke regel over de manier waarop de medische professionals moeten kleden. De belangrijkste algemene overweging is echter om te kleden in een zodanige wijze dat niet alleen banner je competentie, maar ook een indruk in de geest van uw patiënten dat je een professional die ze kunnen vertrouwen.