O2c

Hoe te elektrotechniek banen te krijgen

Wat is de elektrotechniek

Wat is de elektrotechniek? Als u zich een elektrisch ingenieur wat typen en soorten banen zou je moeten doen? Elektrotechniek is een gebied van techniek die zich bezighoudt met het bestuderen en toepassen van elektromagnetisme, elektronica en elektriciteit. Elektrotechnici vaak te maken met problemen die worden geassocieerd met motorische controle en de overdracht van de macht in grootschalige elektrische systemen. Elektrotechnische ingenieurs hebben bijgedragen aan de totstandkoming van de GPS (Global Positioning Network), alsmede aan de ontwikkeling van elektrische energie generatie (elektrische generatoren).

Hoe te elektrotechniek banen te krijgen. Elektrotechnisch ingenieur.
Hoe te elektrotechniek banen te krijgen. Elektrotechnisch ingenieur.

Omdat het een ingenieur doet moet u een onderwijs - een hbo-opleiding in de techniek, maar vooral moet je de volgende kenmerken:

  • Oriëntatie voor detail
  • Logisch denkende geest
  • Nieuwsgierigheid
  • Creativiteit

Als ingenieur zijn er veel mogelijkheden voor u die er zijn

Als ingenieur zijn er veel mogelijkheden voor u die er zijn. Je moet heel gepassioneerd over, omdat dat een ingenieur is geen gemakkelijke taak. U moet zich bewust zijn dat wezen een ingenieur niet gaat gebeuren op een eenvoudige manier. Je moet goed thuis zijn in de wetenschappen en in de wiskunde. Je moet ervoor zorgen dat de baan brengt je voldoening en plezier, anders ga je haten het duurde niet lang. Elektrotechniek heeft zoveel aspecten, maar u kunt ook specialiseren in een bepaald gebied om een ​​beperking van je baan en je vaardigheden aan te scherpen, of u kunt ook generaliseren. Hieronder is een lijst van drie elektrotechnisch ingenieur carrières die open staan ​​voor een succesvolle elektrotechnici. Dit zijn slechts een klein percentage van een lange lijst van carrières die open zijn voor u als u besluit om een ​​elektrisch ingenieur te worden.

Wat is de elektrotechniek. Elektrische design engineer.
Wat is de elektrotechniek. Elektrische design engineer.

  1. Elektrotechnisch ingenieur - De taak van een elektrotechnisch ingenieur vereist dat u de leiding te nemen bij het ​​ontwerpen van nieuwe en betere elektronica. U kunt ook testen apparatuur en het oplossen van problemen. Uw project zou kunnen werken op auto's, robots, radar-en navigatiesystemen, verlichting en bedrading in gebouwen, mobiele telefoon en andere elektronische banen. U kunt werken in fabrieken, laboratoria of kantoren. U kunt ook een Quality Assurance personeel zijn in sommige gevallen.
  2. Elektrische design engineer - Je zou vooral te maken krijgen met marketing van uw bedrijf afdeling specificaties voor ontwikkeling van nieuwe producten projecten te ontwikkelen door het nemen van ontwerpen van hun idee tot het prototype stadium. U zult in contact met R & D-afdeling van uw bedrijf en meestal zul je werken aan productontwerp en-ontwikkeling.
  3. Elektrische mechanical engineer - Je zou iemand die is afgestudeerd met een bachelor in Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde zijn. Je zou iemand die in het bezit zowel een goede en intense kennis van de elektrische en mechanische aspecten van apparatuur, systemen, enz. worden

Ingenieurs kunnen ook projectmanagers

Ingenieurs kunnen ook projectmanagers, consultants, system engineers en meer. Als u van plan om ingenieur te worden, het is niet makkelijk zal zijn. De hierboven genoemde zijn slechts een paar uit een breed scala van loopbanen die elektrotechnici kunnen hebben na het behalen van noodzakelijke onderwijs en opleiding en vooral een grote hoeveelheid hard werken.