O2c

Hoe te eikenschors te trekken

De Eik is altijd beschouwd als een symbool van de ziel van Engeland

De Eik is altijd beschouwd als een symbool van de ziel van Engeland, met name de Hoge Koning gezag en zijn band met het land, zowel oude en heilige. De eiken projecteert mannelijke kracht die standvastig en duurzaam, sterk en groot. Terecht, want het is een van de werelds grootste bomen die hebben geduurd door de eeuwen heen. Vanwege deze reden, het was een getuige van ceremonies en vergaderingen van de oude generaties van Barden, Druïden, en Ovaten, die hun respect gaf aan de machtige eik. Ze dienden ook als markers voor de randen als gevolg van hun lange levensduur en kracht voor het laatst voor een groot aantal jaren. Vanaf de oudheid tot heden, mensen nog steeds vinden troost in zit beneden de eik voor meditatie en als een middel om vernieuwing van lichaam en geest. Veel kunstenaars hebben opgenomen hun eigen vertolkingen van deze boom in hun werk vanwege de essentiële schoonheid. De schors van de eik heeft unieke kenmerken die u moet vastleggen bij het tekenen van het hele plaatje. Hier is hoe:

  • Er zijn verschillende soorten van eiken bomen en de eerste stap zou zijn om een ​​keuze van welk type je zou willen tekenen te maken. Het hebben van een foto bij de hand is de beste manier om volledig vastleggen van de totale uitstraling van uw geselecteerde eiken. Als u een live eik die uw fantasie vangt, probeer dan om een ​​beeld van te krijgen zo dicht mogelijk. De schors van de eik zijn lijnen en randen en andere kleine details die u zou willen toevoegen aan uw tekening om het zo realistisch als je kunt. Echter, je moet er is geen toegang tot een, wilt u misschien om te blaffen beelden online te controleren die u net zo goed gebruiken. Aan de andere kant, kunt u uw eigen look voor uw eikenschors te creëren. Uw foto kan als referentie dienen voor uw eigen specifieke werk.
  • Ervan uitgaande dat u uw eigen eikenschors maken, neem een ​​goede blik op de foto en merk op dat de randen en lijnen nooit uniform zijn. Dit geeft de boom een ​​eigen karakter. Van de kant, het is vrij gelijkaardig aan onregelmatig gevormde stenen. Teken aan de beide zijden van uw boom. Vul met verticale lijnen op een rij, en zorg ervoor dat ze niet rechte lijnen. Sommigen van hen kan ongelijkmatig, sommige gecombineerd en sommige breken uit elkaar. Deze lijnen moeten zo willekeurig getrokken mogelijk te maken.
  • Zodra u klaar bent met het invullen van uw verticale lijnen, zal u wilt scheidingen te trekken in hen door het tekenen van kleine en ongelijke horizontale lijnen tussen de verticale lijnen. Nogmaals, moeten zij niet uniform worden uitgevoerd. Ze kunnen krom en gebogen, ingevuld willekeurig tussen uw ruimtes. Tekening kleine stappen kunnen worden opgenomen in de tekening en om het een meer natuurlijke uitstraling en geeft u de basis indruk van de vorm van de schors's.
  • De volgende stap zal zijn om wat diepte toe te voegen aan uw schors. In eiken blaft, bepaalde delen van de boom zijn zichtbaar in tussen een paar van de shingles van de schors. Donkerder sommige van deze gebieden om dat resultaat te bereiken. Schaduw ze in de andere zijde van waar de lichtbron afkomstig van elke tegel van de schors van de diepte. Gebruik een medium kleur om schaduwen te produceren op de schors. Medium grijze arcering geeft de schors van de scribbly voorkomen, is hij bekend om staat. Blacker shading kan worden gebruikt wanneer de stukken van de schors zijn schaduw op de boom zichtbaar eronder. Willekeurig vul uw medium schaduw weer doen wat schudden bewegingen met je hand om een ​​schors die is getextureerde op het oppervlak van de gladde zijde of rand te bereiken. Vul met lichtere tinten.


Hoe te eikenschors te trekken. Er zijn verschillende soorten van eiken bomen en de eerste stap zou zijn om een ​​keuze van welk type je zou willen tekenen te maken.
Hoe te eikenschors te trekken. Er zijn verschillende soorten van eiken bomen en de eerste stap zou zijn om een ​​keuze van welk type je zou willen tekenen te maken.

U bent nu klaar met de tekening van de basis-eiken boomschors. Van daaruit kunt u nu wilt u uw plaatje compleet te door het invullen van de twijgen, takken en bladeren van uw machtige eik.