O2c

Hoe om te praten met een vrouw aan het werk

De werkplek is een omgeving waar mannen en vrouwen krijgen om samen te werken op een dagelijkse basis. Je moet rekening houden met de verschillen tussen mannen en vrouwen, zodat u kunt harmonieus samenwerken. Naast anti-seksuele intimidatie en discriminatie wetten, is er ook een onuitgesproken gedragscode die moet worden nageleefd. Als een man, moet je een vrouw moet behandelen op het werk met professionalisme. Dit betekent echter niet dat je niet kan worden vrienden. Als je het gevoel onhandig in de omgang met een vrouw aan het werk, hier is wat je moet doen, zodat u kunt met haar praten in een ontspannen en professionele manier.

Hoe om te praten met een vrouw aan het werk. Maak werk van de prioriteit.
Hoe om te praten met een vrouw aan het werk. Maak werk van de prioriteit.

  • Maak werk van de prioriteit. Het eerste wat je nodig hebt om te onthouden wanneer je aan het werk is dat je nodig hebt om de klus te klaren. Denk niet aan uw plaats van tewerkstelling als een plek om te ontmoeten en te dateren vrouwen. Het is niet professioneel om de bewegingen op een vrouw op kantoor. In feite zijn veel bedrijven hebben een beleid tegen inter-office relaties. Als je dit in gedachten, dan zul je in staat zijn om aan een vrouw aan het werk op een ontspannen manier praten zonder na te hoeven denken over het stellen van haar uit op een datum of het maken van dingen te persoonlijk.
  • Wees beleefd. Gemeenschappelijke hoffelijkheid moet in gedachten worden gehouden als je praat met een vrouw aan het werk. Vergeet niet om te zeggen "alstublieft" en "dank u" als je iets gedaan. Wanneer u haar te onderbreken met het werk, zeggen "sorry". Begin de dag met haar begroet met een "Goede morgen".
  • Noem haar bij haar naam. Het is niet gepast om een vrouw op het werk bijnamen zoals baby, lieverd, lieverd, sexy of enig ander ding noemen. Adres van de vrouw door haar eerste naam of haar achternaam, afhankelijk van de situatie. Algemene endearment horen niet thuis op de werkvloer en kan uiteindelijk je met een grote seksuele intimidatie rechtszaak als u doorgaat om het te doen.
  • Houd alles over het werk. Wanneer u voor het eerst een vrouw te ontmoeten op het werk, probeer discussies over het werk te houden. Als u onmiddellijk haar vragen over een vriend of echtgenoot, kan ze in verlegenheid werd gebracht en dat je geïnteresseerd bent in haar. Zo veel mogelijk, praten over het werk gerelateerde zaken. Naarmate je beter te leren kennen elkaar, zal zij de een tot meer persoonlijke onderwerpen, zoals familie en plannen voor het weekend te starten.
  • Houd persoonlijke onderwerpen beperkt tot pauzes. Als u meer wilt weten over haar, waarom dan niet haar te vergezellen bij de lunch tafel? Tijdens de lunch en koffiepauzes, kunt je verdiepen in meer persoonlijke dingen. Het zal een meer ontspannen omgeving ook. Echter, je moet blijven onderwerpen van toepassing, dus praat niet over je gek avondje uit met het meisje die je net ontmoet. Voorkomen dat je haar leren kennen als ze aan haar bureau of je beide worden gezien als verbroedering of zelfs onprofessioneel.
  • Probeer niet te hard. Wet natuurlijk om haar heen. U hoeft niet voortdurend denken aan grappen of verhalen om haar te vertellen. Een natuurlijke vriendschap zal ontwikkelen, zeker als je elkaar zien op een dagelijkse basis.


Praten met een vrouw aan het werk is niet zo moeilijk om te doen

Praten met een vrouw aan het werk is niet zo moeilijk om te doen. Je moet gewoon naar de andere persoon als mens verdient respect te behandelen. Luister naar verbale signalen en kijk uit voor non-verbale signalen. Zolang je blijft dingen professionele, zult u niet een probleem te praten met een vrouw aan het werk.