O2c

Hoe om te gaan met roddelen na een ontslag

Hoewel je hoopt dat het niet gebeurt

Hoewel je hoopt dat het niet gebeurt, zal uw ontslag zijn een hot topic voor roddels. Mensen zullen beginnen om u te bellen onder het mom van troost en het stimuleren van je. Terwijl er een handvol mensen die oprecht bezorgd zijn over jou, wat gewoon proberen om te controleren op u om verse details te krijgen. Dat is de manier waarop het werkt. Mensen zijn samen bij elkaar gekropen om te roddelen over het leven van andere mensen als een roedel hongerige wolven, waarbij alle sappige vlees en geniet van elke hap. Het is triest, maar als je het object van dit ontslag roddel, je hoeft niet te willen prooi. Er zijn dingen die je kunt doen om te gaan met ontslag roddels. Hier zijn ze.

  1. Weet wat er gezegd wordt over u en uw ontslag. Je hebt waarschijnlijk te horen gekregen niet naar de roddels denken, maar dat is niet de juiste manier om te gaan met het. In plaats van schouderophalend het af, weet precies wat er wordt gezegd over u en uw ontslag. Het kan soort van stoer en ontmoedigend zijn, zoals u zult opmerkingen die kan mar je ego hoor, maar als je weet dat de roddels die is uit de mond vliegen naar mond, je weet precies hoe tegen te gaan.
  2. Schakel het problemen rond uw ontslag eens en voor altijd. Als uw ontslag is een gevolg van een aantal kantoor kwesties, rechte vertellen het verhaal. Dit is de enige manier om roddels zich verspreidt in een fenomenaal tempo. Vergeet niet dat roddels normaal halve waarheid of het tegenovergestelde van de waarheid, dus als gij uw kant van het verhaal, alle nare geruchten zal tot een einde komen.
  3. Praat met de mensen die het verspreiden van de roddel. Uw doel is om hen niet te beschuldigen van roddelen of om hen te vragen om te stoppen met het verspreiden van de roddel. Uw doel is eerder om subtiel zeggen dat je weet dat ze roddelen over je ontslag. Begin met het terloops vertellen hoe je hebt te maken met uw huidige werksituatie en hoe het echt stoort je dat sommige mensen ongevoelig praten over uw ontslag. Vervolgens hint dat je echt zou het waarderen als de mensen stoppen met roddelen.
  4. Blijf aan een persoon van formidabele vertrouwen. Ontslag roddel heeft een manier van onderdrukking van je gevoel van eigenwaarde, maar niet toe te geven aan zijn vertrouwen uit te schakelen effect. Vergeet niet dat hoe meer je spoel in verlegenheid, hoe meer de nieuwsgierige mensen over je praten. En sommige mensen kunnen genieten van je in de gaten desintegreren. Geef niet op hen dat plezier. In plaats daarvan, doen alsof je niet schelen waarover gesproken wordt. Ga verder met je routine. Leven normaal. Het is net alsof je een hoop gloeiende kolen op de top van hun hoofd.
  5. Besteed geen aandacht aan de mening van mensen. Mensen hebben verschillende meningen over jou als persoon, je ontslag, je prestaties op het werk, en uw financiële situatie. Het is normaal, maar laat hun mening invloed hebben op uw gemoedstoestand. Als u toestaan ​​dat zelfs een beetje van hun meningen vorm je gedachten, zal uw vertrouwen afbrokkelen en je hebt twijfels over jezelf. U weet beter dan zij doen. In de eerste plaats, is hun mening niet bepalen uw waarde en mogelijkheden.

Met roddels schommelt rond

Hoe om te gaan met roddelen na een ontslag. Weet wat er gezegd wordt over u en uw ontslag.
Hoe om te gaan met roddelen na een ontslag. Weet wat er gezegd wordt over u en uw ontslag.

Met roddels schommelt rond, het is heel gemakkelijk te verliezen je focus. Maar vergeet niet dat je veel dingen te doen na uw ontslag te hebben. Dus als je eenmaal hebt verwijderd uit de problemen over uw ontslag en sprak met de mensen die begonnen met de roddels, houd je focus op uw carrière, verder te gaan, en leef je leven. Als mensen zien dat je geleidelijk aan het herstellen van uw ontslag, zal allerlei roddels een natuurlijke dood sterven.