O2c

Hoe om schooluniformen te kopen

In het verleden, alleen particuliere scholen vereist dat studenten uniformen dragen. Vandaag de dag worden meer en meer openbare scholen tot vaststelling van een uniform beleid. School uniformen zijn de eenvoudigste manier voor een school om de naleving te controleren met dresscodes want er is weinig ruimte voor individuele interpretatie. Als uw kind de school moet uniformen, hier zijn een paar tips om u te helpen kopen:

  1. Hier krijg je een gedrukt exemplaar van de school van uw kind dress code. Dit geeft je de exacte specificaties met betrekking tot wat wel en niet is toegestaan. Er is meestal weinig flexibiliteit in de kleuren en stijlen van de benodigde kleding, dus zorg ervoor dat u precies weet wat uw kind nodig heeft. De meeste scholen lijken te kiezen polo stijl shirts of eenvoudige button-downs. Cardigan truien zijn meestal toegestaan, zolang ze de uniforme passen. Bottoms zijn normaal nodig is om zijn effen blauw of zwart, en niet denim.
  2. Hoe om schooluniformen te kopen. Hier krijg je een gedrukt exemplaar van de school van uw kind dress code.
    Hoe om schooluniformen te kopen. Hier krijg je een gedrukt exemplaar van de school van uw kind dress code.

  3. Vraag naar toegestane accessoires. Hoewel het uniform beleid zal waarschijnlijk precies aangeven welke soorten shirts, broeken, rokken, en jumpers zijn toegestaan, is het niet duidelijk aangeven over sokken, schoenen, sieraden, of haaraccessoires. Vaak scholen voorkeur hebben voor bepaalde stijlen van schoeisel en vele vereisen dat schoenveters de shoes.Additionally overeenkomen, te informeren over bovenkleding en rugzakken. De meeste schoolbeleid zijn vrij flexibel over bovenkleding, maar velen zijn een beperking legt op de soorten rugzakken en boekentassen dat kinderen mogen uitvoeren. Scholen worden in toenemende mate zij een heldere rugzakken, zodat de volledige inhoud is goed zichtbaar.
  4. Controleer de warenhuizen. Met de toenemende populariteit van schooluniformen, veel grote warenhuizen nu regelmatig voorraad een aanbod van de meest gevraagde kleuren en stijlen. Als u een groot winkelcentrum in uw buurt, dan zou de moeite waard browsen het door een aantal van de grote ketens om prijzen te vergelijken.
  5. Overweeg korting grootwinkelbedrijven. Hoewel de stofkwaliteit kan een beetje lager dan wat wordt verkocht bij warenhuizen, een aantal van de korting grootwinkelbedrijven nu dragen aanvaardbare uniforme keuzes, ook. De kosten kunnen aanzienlijk minder, dus ze zijn een goede optie, vooral als je nodig hebt om uniformen te kopen voor meerdere kinderen.
  6. Ga online. Als je niet wonen in de buurt grote winkelcentra, kunt u uw aankopen te doen via een catalogus of online retailer. Ga naar uw favoriete zoekmachine en typ in "de aankoop van schooluniformen" om de opties te vinden.
  7. In-school programma? Als je school heeft een uniform beleid in de plaats voor meerdere jaren, kan uw PTA of PTO hebben een programma voor het kopen en verkopen van gebruikte uniformen. Kinderen groeien zeer snel en vaak zijn ze ontgroeien hun kleren lang voordat het versleten is. Als uw kind de school biedt momenteel geen dergelijk programma, wilt u misschien overwegen om te beginnen een.
  8. De balans op. Zorg ervoor dat u ten minste een volle week is de moeite waard van uniformen te kopen voor elk kind. Het leven is veel te druk te hebben om te wassen een paar keer per week!

Vraag naar toegestane accessoires. Controleer de warenhuizen.
Vraag naar toegestane accessoires. Controleer de warenhuizen.