O2c

Hoe om kleren te kopen voor school

Het kopen van kleding voor college kan een ontmoedigende ervaring zijn

Het kopen van kleding voor college kan een ontmoedigende ervaring zijn, vooral voor de eerstejaars. Of je was een mode-icoon op de middelbare school, zal een geheel nieuwe omgeving en levensstijl op de universiteit moet u uw garderobe te inspecteren en een transformatie doen, tenzij gepaste kleding dragen behoort niet tot uw zorgen. Om u te helpen de slag te gaan, neem de tijd om de volgende items te overwegen.

  1. Controleer uw bestaande garderobe. Om een ​​idee van wat je nodig hebt om te kopen te krijgen, kijk in je kast en kijk wat je mist. De kans is groot dat u al het grootste deel van de essentie hebben: jeans, shirts, sweaters, vesten, jassen, sokken, sjaals, ondergoed, schoenen, accessoires, enz. Houdt de items die je hebt om te investeren in en alleen kopen wat nodig is.
  2. Leer te mixen en matchen. Niet alleen laat hij je praktisch, maar het mengen en bijpassende kleding geeft je ook een gevoel voor stijl. Winkelen kleding voor college hoeft niet te betekenen splurging op afvalbergen van nieuwe outfits. Investeer in een goed paar jeans, die je kunt matchen met een verscheidenheid aan tops van zweten tot blazers.
  3. Kies comfortabele kleding. Zelfs als je de mode liever comfort, investeren comfortabele en functionele kleding. U kunt altijd uitstralen mode in comfortabele kleding toch door te weten hoe je jezelf goed te dragen. Als het op comfort aankomt, vergeet dan niet uw schoenen. Koop schoenen die niet je voeten pijn doen door veel te lopen rond de campus. Een paar schoenen die overeenkomen met de meeste van uw kleding perfect zal zijn.
  4. Koop kleding voor het weer. Vergeet niet jassen, handschoenen, sjaals, en andere weer geschikte kleding, tenzij je in een tropische plaats. Op de universiteit, vind je jezelf vaak lopen rond de campus en je zou zeker niet na te denken over mode als je in de kou staan. Een paar waterdichte laarzen is ook een must.
  5. Kies weinig onderhoud kleren. Dit is zeker een ding overwegen waard vooral als het doen van de was-en strijkservice kleding niet behoren tot uw lijst met favoriete dingen. Hoewel deze zijn onontkoombare persoonlijke klusjes, vindt u kleding die gemakkelijk te wassen in de machine en vereisen geen druk op. Vermijd stoffen of materialen die handen wassen noodzakelijk.
  6. Krijg iets voor sport of recreatie. Het is niet verwonderlijk om betrokken te raken in een aantal sportieve activiteiten of evenementen op de universiteit. U bevindt zich geschikte recreatieve kleding en schoeisel.
  7. Heb je een outfit voor feesten en in het weekend. Voor die momenten moet je de mode, hoeft u niet duur hoeft te zijn. Koop een paar leuke stukken die je weer kunt mixen en matchen. Leer de juiste accessoires zoals riemen en sjaals te gebruiken. Vergeet niet om te kleden, maar wees voorzichtig niet te overdrijven zijn.

Hoe om kleren te kopen voor school. Controleer uw bestaande garderobe.
Hoe om kleren te kopen voor school. Controleer uw bestaande garderobe.

Bij het kiezen van kleding voor het college, altijd onthouden om te gaan voor wat passend en je zult nooit verkeerd gaan. Mode hoeft niet per se te zijn op de top van uw prioriteiten, maar kies je kleding op basis van comfort, functionaliteit en stijl.