O2c

Hoe om kleding en andere items te doneren aan goodwill industrieën

Goodwill Industries accepteren verschillende donaties van nieuwe en gebruikte kleding en artikelen. Deze items worden vervolgens verkocht zijn verschillende goodwill winkels in heel Europa en Canada. Ongeveer 88 procent van de opbrengst gaat naar de financiering van communautaire programma's die mensen met arbeidsbemiddeling, onderwijs, en andere hulp programma's helpen, terwijl de rest van het geld wordt gebruikt voor het opslaan activiteiten te financieren.

Als u gebruikte kleding en items die nog bruikbaar zijn

Hoe om kleding en andere items te doneren aan goodwill industrieën. Verzamel de items die u wilt doneren.
Hoe om kleding en andere items te doneren aan goodwill industrieën. Verzamel de items die u wilt doneren.

Als u gebruikte kleding en items die nog bruikbaar zijn, waarom dan niet doneren aan Goodwill? De opbrengst gaat naar een goed doel en de waarde is fiscaal aftrekbaar voor u. Hier is hoe je een donatie.

  • Verzamel de items die u wilt doneren. Als het kan nog steeds worden gebruikt en is nog steeds in goede staat, zal Goodwill accepteren. Kleding voor mannen, vrouwen en kinderen worden geaccepteerd, schoenen, accessoires, maar ook huishoudelijke apparaten, elektronica en computers, keukengerei, kleine meubels, speelgoed en decoratieve objecten. Goodwill zal niet accepteren gebruikt matrassen of dingen die te zwaar beschadigd of niet in werkende staat.
  • Controleer de kwaliteit van de items. De items moeten verkoopbaar om te kunnen worden van nut Goodwill. Zorg ervoor dat de kleding schoon en gewassen. Als u doneert items met meerdere delen, worden alle stukken opgenomen, in het bijzonder voor speelgoed, zoals puzzels. Ook niet doneren items die zijn teruggeroepen voor de productveiligheid.
  • Verpak de artikelen. Het is beter om de items in een box te plaatsen met een label, in plaats van storten in een vuilniszak. U kunt de groep en het etiket van de items, dus het is makkelijker voor Goodwill personeel om de items te sorteren, maar het is niet nodig.
  • Doneer computers en elektronica. Als u oude werkende computers, zorg ervoor dat alle persoonlijke informatie en gegevens te verwijderen van de harde schijf voordat u weg te geven het item. Als u computers en andere elektronica die al dan niet te werken, maar je zou willen beschikken uit, zal Goodwill Industries accepteren, onder hun Sluit programma. Oude monitoren, had schijven, laptops, kunnen scanners printers, computer muis, kabels, speakers en webcams worden gebracht Goodwill. Oude elektronica en andere apparaten, zoals spelconsoles, mobiele telefoons en tv's kunnen ook worden gebracht Goodwill. Na ontvangst van de onderdelen worden gedemonteerd en gerecycled, profiteren niet alleen de gemeenschap, maar ook het milieu.
  • Doneer een auto. Heb je een oude klopper nemen ruimte in beslag op uw oprit? Heb je een oude auto je kan het gewoon niet aan de slag? Heeft u een upgrade naar een betere auto en kan het gewoon geen enkele takers op uw oude schroot? Bel Goodwill! Geef ze de gegevens van het voertuig en zorgen voor een pick-up. Goodwill wordt u op de hoogte hoe het voertuig zal worden gebruikt binnen 30 dagen na het verwerven van het. Sommige auto's worden gebruikt in de wielen aan het werkprogramma, terwijl anderen zijn doorverkocht voor geld.
  • Zoek een goodwill winkel in uw buurt. Rij rond uw buurt om het dichtstbijzijnde kantoor te vinden, of online gaan voor een store locator. De website is goodwill.org . Check de site voor verdere informatie die u nodig heeft over dit goede doel.
  • Breng het naar goodwill. Nu u uw items voorbereid, brengt u het naar het dichtstbijzijnde Goodwill afzetpunt of op te slaan. Zorg ervoor dat u een ontvangstbewijs krijgen voor de items die u later kunt nemen op uw belastingformulieren. Als u niet in staat bent om de items vanwege hun grootte of het ontbreken van vervoer te brengen, bel Goodwill te zorgen voor een pick-up.


Er zijn meer dan 2400 winkels verspreid over Noord-Europa

Er zijn meer dan 2400 winkels verspreid over Noord-Europa. Elk jaar meer dan 66 miljoen mensen donaties aan Goodwill. Dus ga je gang en doneer je spullen!