O2c

Hoe om geld te verdienen als een contractant van de overheid

U heeft producten en diensten aan te bieden

U heeft producten en diensten aan te bieden. De overheid heeft behoefte. Waarom niet de mogelijkheid onderzoeken om zaken te doen met de overheid? True genoeg, de overheid, met zijn vele organisaties, is niet anders dan prive-bedrijven in hun behoefte aan middelen-papier, software, glazenwasser-naam het en de overheid waarschijnlijk nodig heeft. Geld verdienen als een contractant van de overheid is eenvoudig. Hoe? Ga als volgt te werk:

Hoe om geld te verdienen als een contractant van de overheid. Bekijk en het vaststellen van uw prijzen.
Hoe om geld te verdienen als een contractant van de overheid. Bekijk en het vaststellen van uw prijzen.

  • Onderzoek. Het is verstandig om uw markt eerst te bestuderen alvorens zich in elk type bedrijf. Ga naar de federale aanbesteding datasystemen website naar de top aannemers van de overheid te zien. Onderzoek naar wat deze bedrijven verkopen. Afgezien van dit, kunt u ook deelnemen aan gemeenteraad bijeenkomsten om een ​​idee te krijgen van de behoeften van uw lokale overheid te krijgen. Beoordelen of u de middelen om hen te geven wat ze nodig hebben. Als je al het aanbieden van een product of dienst, bestuderen de verhandelbaarheid van de verschillende overheidsinstanties. Zullen ze hebben uw product of dienst? Wat kunt u bieden dat andere aannemers niet kan?
  • Bekijk en het vaststellen van uw prijzen. Wanneer u de conclusie gekomen dat de overheid uw product of dienst nodig heeft, moet u de prijs van uw product of dienst. Vergeet niet dat er andere aannemers die hetzelfde product of dienst hebben als u en, om zaken te doen met de overheid, moet u uw bod door hen gekozen. Om deze reden dient u zorgvuldig bepalen van de laagste prijs die je kunt gaan en stok mee. Bieden lager dan uw laagste acceptabele prijs kan winnen u een contract, maar uw bedrijf kunnen lijden als gevolg van het.
  • Registreren. Volgende stap is om uw bedrijf te registreren in het Centraal aannemer registratie (CCR) website. Dit is vereist van bedrijven die willen hun producten en diensten beschikbaar zijn voor de verschillende overheidsinstanties te maken. Zorg ervoor dat u de juiste Federal Supply Classification code voor uw product of productservice code voor uw service door op te zoeken op de Outreach systemen website. De lijst van geregistreerde bedrijven in de CCR website wordt voortdurend gecontroleerd door inkopers, die contact met u op in het geval dat uw product of dienst nodig is door een van de overheidsinstellingen.
  • Maak contact. Wachten op inkopers om u te vinden is niet de enige manier van zaken doen met de overheid. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de overheidsinstantie die je denkt nodig heeft uw product of dienst en vraag naar de officier belast met het krijgen van aannemers. Zo veel mogelijk, het opzetten van een gesprek met de officier belast, zodat u kunt persoonlijk aan hem uw product of dienst. Let op de belangrijke punten waarom het agentschap wel of niet gebruik maken van uw product of dienst.


Bij het bijwonen van gemeenteraad vergaderingen

Bij het bijwonen van gemeenteraad vergaderingen, is het altijd een goed idee om visitekaartjes mee te nemen. Je weet nooit wanneer een bedrijf de gelegenheid zal verschijnen. Ook moet je niet aarzelen om follow-up overheidsinstellingen na het oproepen van ze naar boven of ontmoeting met hen. Bij het maken van een follow-up, vermelden het agentschap de belangrijke punten die je hebt besproken tijdens het gesprek of vergadering als deze kan openen zakelijk voorstel kansen.