O2c

Hoe om geld te bijles te verdienen vanuit huis

Studiebegeleiding vanuit huis is een betrouwbaar geld verdienen venture. Het is gemakkelijk om te draaien. Afgezien van dat, hoeft u zich geen zorgen hoeft te maken over het krijgen van en het verslaan van het verkeer. Je hebt ook niet nodig om ver te reizen. Het is zeker een legitieme, handig, en dankbaar werk. En als je serieus bent over het verdienen van veel geld door bijles vanuit huis, hier zijn de dingen die je nodig hebt om te overwegen:

Hoe om geld te bijles te verdienen vanuit huis. Stap 1.
Hoe om geld te bijles te verdienen vanuit huis. Stap 1.

  • Stap 1. Go on-line. Bezoek tutor.com . Kijk voor het tabblad met de tekst "Become A Tutor." Blader tot u het onderste deel. Zodra u merkt dat de tab die zegt: "Pas nu toe ', klik hierop. Het moet gemakkelijk verbindt u met een link. Verwachten dat een pop-up te zien. Als uw computer is vooraf ingesteld, tijdelijk in-of laat de pop-up.
  • Stap 2. Zodra u zich in het pop-up venster, beginnen met het maken uw persoonlijke account. Je gaat er worden gevraagt ​​om specifieke instructies te volgen. Lees ze aandachtig door. Vul in. Double-check uw persoonlijke gegevens.
  • Stap 3. Na het aanmaken van uw persoonlijke account, voor te bereiden op een examen. De inhoud van het onderzoek is afhankelijk van de gegevens die u hebt verstrekt in uw persoonlijke account. Een score om te slagen in aanmerking komt u uiteindelijk te worden opgenomen in de wachtlijst.
  • Stap 4. Na enige tijd verwacht te worden gevraagd om een schriftelijke essay in te dienen. Het gaat in essentie over tutoring methodieken.
  • Stap 5. Een score om te slagen in uw schriftelijke essay geeft u de kans om een tutorial te voltooien. Je gaat te vertellen over hoe u effectief gebruik maken van "The Classroom."
  • Stap 6. Nadat u de tutorial sessie afgerond over het gebruik van "The Classroom," je gaat worden doorverwezen naar een bestand te downloaden. Voor dit doel, bent u verplicht om de. NET Framework te kunnen benutten. U kunt de link naar het bestand van je tutorial sessie.
  • Stap 7. Bereid je voor op een uitgebreid onderzoek. Beantwoord vragen over "de klas." Je moet beheersing van de klas technieken laten zien, vooral over hoe je moet omgaan met je leerlingen. Uiteraard is het examen is een stuk makkelijker als je zorgvuldig en grondig door te lezen alle. Pdf-bestanden en keek alle video's. Dus, neem geen risico's. U kunt altijd terugkeren naar de tutorial sessie als je niet zo zeker over je lessen. Studie goed. Vergeet niet belangrijke punten. En dan, nagel het onderzoek.
  • Stap 8. Een goede score in het onderzoek verdient u de plek om een mock tutoring sessie. Uw vaardigheden, kennis, waarden en vaardigheden zullen worden beoordeeld. Als u hebben laten zien een voorbeeldige prestaties, wordt een formele kennisgeving zal naar u worden verzonden. Dat bepaalt je slot op studiebegeleiding doen vanuit huis.
  • Stap 9. Geniet van de begeleiding van uw studenten on-line.


By the way

By the way, je eerste afspraak met tutor.com is op een proeftijd basis. Je doel is om een ​​gewone of een permanente status. Als een on-line tutor, uw starttarief is€ 10 per uur. Na uw promotie, ga je worden aangewezen als Tutor 1, Tutor 2, Tutor 3 of Tutor 4. Tegen die tijd, uw tarief per uur wordt 10€ 10€ 10€ of 10€ respectievelijk.