O2c

Hoe maak je een sonographer in Las Vegas te worden


Een sonographer biedt technische diensten aan ziekenhuizen en klinieken door het bedienen van diagnostische beeldvorming machines. Een sonographer wordt ook wel een ultrasonographer, diagnostische medische sonographer of echografie technoloog. Diagnostische beeldvorming machines zoals een echografie machine produceert beelden door geluidsgolven. Het is een niet-invasieve procedure waarmee een diagnostische procedure van keuze van de meeste artsen als patiënten.

Een sonographer niet alleen werkt diagnostische machines

Hoe maak je een sonographer in las vegas te worden. Vul een diploma in een echografie-programma.
Hoe maak je een sonographer in las vegas te worden. Vul een diploma in een echografie-programma.

Een sonographer niet alleen werkt diagnostische machines, maar genereert ook nodig de beelden zoals voorgeschreven door de arts. Echografie wordt meestal gedaan bij zwangere vrouwen om de voortgang van de groei van de baby te zien, dus de sonographer moeten weten welk deel van de maag naar de echografie-apparaat te maken aan. De sonograaf moet ook in staat om de normale organen en spieren herkennen van een abnormale groei, aangezien een ultrasoon beeld van de abnormale groei van belang voor de arts om te komen met de juiste diagnose.

Een carrière als sonographer is een goed pad sinds de opkomst van de technologie in de medische diagnostiek leidt tot de afhankelijkheid van artsen op het gebruik van medische hulpmiddelen aan patiënten te diagnosticeren. Dit betekent dat in de komende jaren, de medische industrie moet meer echoscopisten. In Nevada, op slechts een paar scholen bieden cursussen voor echoscopisten, wat betekent dat wanneer de vraag naar echoscopisten stijgt in deze staat, zijn er veel mogelijkheden voor u, omdat er minder concurrentie. Hier is de voor u belangrijke informatie om te beoordelen of om een ​​carrière als een sonographer in Las Vegas na te streven.

  • Vul een diploma in een echografie-programma. U kunt kiezen tussen een diploma diploma dat duurt twee jaar, en een bachelor's degree dat duurt vier jaar. U kunt online zoeken naar een lijst van geaccrediteerde scholen in Las Vegas, en ook cross-checken met de Raad van Accreditatie van Allied Health Education Program om ervoor te zorgen dat u alleen een school die een geaccrediteerde echografie programma biedt te wonen. Er zullen medische onderwerpen zoals anatomie, fysica en eenvoudige echografie. Sinds echoscopisten doen ook het oplossen van problemen voor de diagnostische machines, wees voorbereid te worden blootgesteld aan elektrische en mechanische-achtige klassen die discussiëren over de machines zelf.
  • Voltooi een stage programma. Dit is je on the job training waar u zal worden toegewezen aan ziekenhuizen over Las Vegas voor een bepaalde periode. U krijgt de kans om te worden blootgesteld aan verschillende machines, en verschillende patiënten die gevarieerde echografie diensten. U zult ook in staat om vertrouwd te raken met de standaard operationele procedures in ziekenhuizen en klinieken.
  • Zodra je bent afgestudeerd, moet je gecertificeerd voor u om een professionele sonographer te worden. Een register examen wordt gegeven door de Europese register voor Diagnostic Medical Echografie. Terwijl de staat Nevada vereist geen licentie voor echoscopisten om te oefenen, ziekenhuizen in Las Vegas liever degenen die zijn gecertificeerd.
  • Vind een baan in las vegas ziekenhuizen. Als je het goed doen in je stage, je kan worden ingehuurd door het ziekenhuis of de kliniek dat je je stage doorgebracht Naast inch van ziekenhuizen, kunt u ook vinden van werk als mobiele sonographer voor particuliere ondernemingen die uit te voeren diagnostische tests in verschillende gebieden in Las Vegas.