O2c

Hoe maak je een sollicitatiebrief voor een telemarketing baan schrijven

Als je iemand met een zeer goede communicatieve vaardigheden

Als je iemand met een zeer goede communicatieve vaardigheden, goed gemoduleerde spreekstem; grote persoonlijkheid zoals vrolijk en optimistisch; uitstekende telefoon vaardigheden; gedegen sales ervaring; mogelijkheid om deals te sluiten via de telefoon, en ten slotte, geduld om te gaan met allerlei mensen, dan kun je gekwalificeerd voor een telemarketing baan! Wanneer u een advertentie voor dit soort werk te zien, stuur dan je CV met een begeleidende brief betekent je intentie. Resume schrijven is vrij standaard. Het is de begeleidende brief moet je richten op. Ga aan de slag door het volgen van deze tips!

 • Staat uw persoonlijke gegevens vooraan in het midden in een vet lettertype, gevolgd door de datum op enkele regelafstand en getypt in onder uw volledige adres.

  Hoe maak je een sollicitatiebrief voor een telemarketing baan schrijven. Staat uw persoonlijke gegevens vooraan in het midden in een vet lettertype, gevolgd door de datum op enkele regelafstand en getypt in onder uw volledige adres.
  Hoe maak je een sollicitatiebrief voor een telemarketing baan schrijven. Staat uw persoonlijke gegevens vooraan in het midden in een vet lettertype, gevolgd door de datum op enkele regelafstand en getypt in onder uw volledige adres.

  Zie voorbeeld hieronder:
  John Rand
  21 Oakwood Road
  Maple City, Europa 90210

  04 juni 2011

 • Typ in de naam van de persoon die u aan het schrijven bent naar. Deze keer is er geen noodzaak voor u om de details typen vet.

  Zie voorbeeld hieronder:
  De heer Davey Jones
  Head-Human Resources
  Praat Terug Company, Inc
  Telemarketing Unit
  Unit 123, ABC Gebouw
  Fort Worth, Texas 90345

 • Stel het lichaam van de brief. U moet nu openen met de gebruikelijke "Dear Mr Jones:" en start vervolgens in de inhoud van uw sollicitatiebrief.
 • Vermeld de functie waarvoor je solliciteert en hoe je lucht kreeg van het. Het is essentieel dat de eerste paragraaf staten waar je zag de baan de behoefte aan telemarketeers reclame. Daarna onmiddellijk aangeven dat u wenst te solliciteren naar de functie.
 • Maak een overtuigende case op basis van uw kwalificaties. Stel een paragraaf delen van uw kwalificaties. Schrijf dit alsof je een gesprek met de persoon die face-to-face. Houd je toon formele, professionele, en overtuigend. Persuasion is het sleutelwoord, omdat de baan je solliciteert voor vraagt ​​veel overtuigingskracht.
 • Gebruik bullet points om je sterkste punt te markeren. Vermeld uw professionele ervaringen en prestaties op het gebied van telemarketing. Zorg ervoor dat deze kwantificeerbare feiten die de persoon die het inhuren om u opnemen in de kandidaten op de shortlist te overtuigen.
 • Wees eerlijk. Als je nieuw bent in de industrie van telemarketing, er is niets mis mee. Wees gewoon eerlijk over. U kunt make-up voor je gebrek aan ervaring door te laten zien in uw brief dat u de persoonlijkheid en het karakter om te slagen in deze baan.
 • Gebruik referenties. Als je iemand die kan een goed woordje of twee op je rekening, wilt u misschien dit stukje op te nemen in de begeleidende brief. Je moet ervoor zorgen dat deze persoon kan instaan ​​voor u en uw mogelijkheden. Het zal ook een grote impuls aan uw kansen als de persoon een telemarketeer ook.
 • Geef niet toe aan de naam-dropping. Er is een strategie moet je nooit gebruiken en dat is te noemen neerzetten populaire of bekende namen. Dit is een strategie die zal eindigen in een tragedie. Deze schakelt verhuurbedrijven. Als je de zoon, dochter of familielid van iemand beroemde, mensen te laten weten op hun eigen. Laat het niet uit u voortkomen.
 • C verliezen de brief met de bedoeling om binnen te komen voor een gesprek. Ga je gang en schrijf over willen om binnen te komen voor een interview naar keuze van de vennootschap. Informeer hen waar u kunt direct bereikbaar is. Als de positie vereist dat u meteen aan de slag, vertel hen u bereid bent om dat te doen. Dit betekent dat u gretigheid om te gaan werken zonder vertraging.


Als je iemand met een zeer goede communicatieve vaardigheden. Typ in de naam van de persoon die u aan het schrijven bent naar.
Als je iemand met een zeer goede communicatieve vaardigheden. Typ in de naam van de persoon die u aan het schrijven bent naar.

Breng uw digitale handtekening, stuur uw e-mail uit om de respondent, en hopen op het beste! Als u weet dat u in staat waren om een ​​fantastische sollicitatiebrief samen te stellen, zul je dat gesprek krijgen snel genoeg!