O2c

Hoe maak je een sollicitatiebrief voor een radio - baan schrijven

In het internet-tijdperk

In het internet-tijdperk, de kracht van radioprogramma's als massamedium geleidelijk afneemt. Satelliet toont tegenwoordig heersen de ether, en de massamedia is zeer divers, dat maakt radio een soort van oude manier van het verkrijgen van informatie en een middel van ontspanning voor de meeste mensen.
Maar er zijn nog steeds mensen gewijd in het luisteren naar de radio, niet alleen mensen die wonen in verafgelegen gebieden die niet over Internet-verbinding en toegang hebben tot andere vormen van mixed media. Misschien omdat er een soort van romantiek in het luisteren naar de radio, en het maakt een mens voorstellen meer, want het is alleen de stem van de diskjockey die ze horen. Dus als je wilt een disc jockey, of een radio-nieuwsanker te worden, maak dan je sollicitatiebrief uniek zodat de opleidingsdirecteur zal onmiddellijk merken dat je. Hieronder staan ​​enkele tips, zodat je sollicitatiebrief voor radio-banen opvalt.

  • Check out de naam van het programma-directeur kan uw sollicitatiebrief te lezen. Je zou kunnen krijgen de naam van het programma directeur bij radio-of zelfs tijdschrift advertenties. De meeste radiostations hebben websites tegenwoordig dus het is gemakkelijk om contact informatie. Je zou kunnen krijgen van de contactgegevens op de contactpagina tabblad of op de "On the air" tab op de website van het radiostation. U kunt ook bellen en vragen op het radiostation en vragen. Houd in gedachten dat het belangrijk is dat u uw brief aan de juiste persoon te pakken, omdat het laat ook zien dat je gepassioneerd in het krijgen van de baan.
  • Een lijst van uw werk gerelateerde ervaring in een apart document. Het is belangrijk dat je een leidraad om te volgen in de bouw van je sollicitatiebrief hebben.
  • Geven de positie waarvoor je solliciteert, en vanaf waar je de baan huren informatie in de eerste paragraaf van uw brief. Dan staat uw ervaring. Zorg ervoor dat u de vacature in uw sollicitatiebrief verwijzen. Je sollicitatiebrief moet nadenken over de benodigde kwalificaties van de aanvrager in de vacature post, en je moet benadrukken deze referenties. Je hebt waarschijnlijk nodig hebt om uw productie-ervaringen en uw vaardigheden in het bijzonder programma's of software zoals Cool Edit Pro of AVAir te markeren. Geef je verleden radio gerelateerde projecten in uw sollicitatiebrief ook. Geef alles wat die ervoor zorgt dat uw toekomstige werkgever je opmerken.
  • Voorlezen uw sollicitatiebrief en kijk of het zinvol is. Laat iemand om je brief te lezen en vraag hem om het te evalueren zodat het makkelijker is om het te herzien als dat nodig is. Zorg ervoor dat al uw ervaring is aangegeven in uw brief. Heb een gevoel als uw brief te lang is voor het kan je waarschijnlijk werkgever droeg. Vergeet niet dat er sprake kan zijn tal van cv's op zijn bureau, zodat je sollicitatiebrief moet opvallen. Controleer uw grammatica tweemaal. Zorg ervoor dat uw zinnen zijn kort en strak. Ook niet te veel opscheppen, en niet weg te blijven van het onderwerp, denk je nog niet zelf nog niet bewezen.
  • Eindig uw sollicitatiebrief waarin staat dat je waarschijnlijk werkgever kunt u vrijblijvend contact. Zorg ervoor dat uw mobiele nummer is opgenomen, zodat hij gemakkelijk kan plannen dat uw interview. U kunt ook aangeven websites en chat-accounts, zodat hij makkelijk contact met u opnemen. Waarschijnlijk kan u ook "Enclosure" toe te voegen, omdat de meeste radio-bedrijf heeft behoefte aan een Aircheck naast de begeleidende brief. Print uw sollicitatiebrief en ondertekenen.

Hoe maak je een sollicitatiebrief voor een radio - baan schrijven. Check out de naam van het programma-directeur kan uw sollicitatiebrief te lezen.
Hoe maak je een sollicitatiebrief voor een radio - baan schrijven. Check out de naam van het programma-directeur kan uw sollicitatiebrief te lezen.

Het is beter om de follow-up uw aanvraag na een week om ervoor te zorgen dat de radio onderneming heeft ontvangen. Het zal ook laten zien dat je echt geïnteresseerd bent in de vacature.