O2c

Hoe maak je een professionele zangeres worden

Zingen professioneel is veel heel anders dan zingen als hobby en voor alleen familie en vrienden. Het maken van die grote overgang is niet zo gemakkelijk voor sommigen. Als u wilt een professionele zangeres te zijn, hoef je niet alleen betrekking op jezelf met goed kunnen zingen. Je hebt ook om over te komen als een zeer zelfverzekerde performer voor een groter publiek, de meeste van hen vreemden. Als je denkt dat je hebt wat nodig is om een ​​professionele zangeres in een zeer moeilijke muziek-industrie te zijn, lees dan verder en beschouwen deze nuttige tips.

  1. Evalueer uw stem. De belangrijkste troef van een zanger is een heldere zangstem. Laten we eerlijk zijn. Iedereen kan zingen, maar niet iedereen is begiftigd met een goede zangstem. Je zou al vroeg bewust van het in je leven als je begon te zingen op zeer jonge leeftijd, maar er zijn sommige mensen die later ontdekt in het leven dat ze het potentieel hebben om een ​​zanger te zijn. Presteren in de voorkant van je vrienden en familie en vraag om hun eerlijke mening. Om uw beslissing om professionele draaien cement, ook een stem leraar of een professionele zangeres te raadplegen, en vraag om wat feedback en kritiek. Het is beter om meteen vast te stellen of je zangstem is het soort stem mensen zullen zeker willen luisteren.
  2. Neem formele zanglessen en opleiding. Als je zanglessen en training hebben gehad als na uitvoering in een koor, schoolband, of zangwedstrijden omdat je jonger was, dat is een grote hulp. Eigenlijk is het niet een vereiste. Maar als je niet deze kansen gehad en je ontdekt dat je hebt potentieel, inschrijven in zanglessen kan u helpen een stap vooruit in de richting van je doel gaan. Er zijn instellingen en scholen die niet alleen zanglessen te bieden, maar de opleiding in pop-of klassieke zang, of een combinatie van beide. U kunt ervoor kiezen om een ​​korte les nemen onder een voice coach.
  3. Opnemen van een demo-cd. Zet uw stem die er zijn voor de wereld om te ontdekken. Werken met professionals in een studio, of samen met je vrienden en de mensen die je kent die kan helpen u een demo-cd samen te stellen en u te helpen met alle technische, editing en promotie materiaal. Deze mensen kunnen ook bijdragen ideeën en tips die u kunt gebruiken.
  4. Word lid van zang of band wedstrijden. Wees op de uitkijk voor zangwedstrijden. Luister naar de radio en check tv-commercials voor aankondigingen. Kijk naar posters, flyers, en print advertenties voor promoties. Als je een band, deelnemen aan een battle-of-the-bands evenement in zowel lokale en out-of-town scholen en festiviteiten. Verzamel al je moed en toetreden tv-show wedstrijden zoals Europese Idol en Europa's Got Talent. Veel nieuwe sterren gevonden roem en fortuin door te beginnen als een zingende deelnemer. Dit is ook een grote kans in het helpen van je wennen aan het optreden voor een live publiek.
  5. Proberen om auditie voor zang rollen in tv, films of toneelstukken. Auditie voor het zingen rollen wanneer kom je over een zij het voor een tv-show, een film of een toneelstuk. Een beetje mee aan een tv-programma of een film waar je om te zingen alleen kan je slag op projecten en mogelijkheden om je zang karbonades pronken. Presteren in theatricals of muzikale actie aan de andere kant, biedt u een solide, professionele achtergrond. Je zou krijgen om zowel diverse kunstenaars-zangers en acteurs ontmoeten, en je zou worden blootgesteld aan de wereld van het podium zichzelf. Deze ervaring is zeer nuttig bij het stimuleren van iemands zelfvertrouwen.
  6. Neem zo veel kansen om te presteren als je kunt. Meld je aan voor zingende optredens in cafes, clubs of bars. Bied uw diensten aan als professionele zangeres in formele evenementen, zoals bruiloften en private partijen. Laat uw visitekaartje wanneer u uitvoert op een plek of gebeurtenis.
  7. Kijk altijd toonbaar. Eerste indrukken zijn cruciaal. Een trouwe aanhang te krijgen en om het publiek geïnteresseerd te houden, moet je altijd kijken je best. Kijk professionele-jurk adequaat en netjes. Overdrijf niet je make-up, kleding, of kostuum. Als u comfortabel in wat je draagt ​​bent, zal laten zien, en je zal niet zo moeilijk concentreren op je prestaties.

Niet iedereen kan een professionele zangeres worden

Hoe maak je een professionele zangeres worden. Neem formele zanglessen en opleiding.
Hoe maak je een professionele zangeres worden. Neem formele zanglessen en opleiding.

Niet iedereen kan een professionele zangeres worden. Toegegeven dat je zangstem heeft al potentieel, moet je ook concentreren op honen uw vaardigheden als performer. Een professionele zanger moet vertrouwen, een stoere houding, en genoeg creatieve vaardigheden om te slagen in de muziek industrie.