O2c

Hoe maak je een pre - natale yoga - instructeur te worden

Er zijn veel sportscholen die nu yoga lessen aanbieden voor zwangere vrouwen. Deze yoga-oefeningen helpen vrouwen handhaven van een gezonde levensstijl, terwijl het dragen van een kind en het helpt ook je lichaam klaar zijn voor arbeid en bevalling met wat stretching technieken. Vanwege de toenemende populariteit, zijn prenatale yoga-instructeurs veel nodig, vooral voor de sportscholen die van plan om of al bieden prenatale yoga-sessies.

Vergeet niet dat prenatale yoga instructie misschien niet betrouwbaar als enige bron van inkomsten, dus zorg ervoor dat u uw primaire baan te houden, zelfs als je verdiepen in prenatale yoga. U zult waarschijnlijk eindigen geven twee tot drie sessies per week, met elke sessie duurt ongeveer een uur, waardoor het een goede part-time baan.

Hoe maak je een pre - natale yoga - instructeur te worden. Als je eenmaal een gecertificeerd yoga-instructeur.
Hoe maak je een pre - natale yoga - instructeur te worden. Als je eenmaal een gecertificeerd yoga-instructeur.

  • Leer de technieken. Als u geïnteresseerd bent in prenatale yoga, is de kans groot dat je al yoga geprobeerd voor jezelf en zijn een beoefenaar al geruime tijd nu. Zo niet, dan is het tijd voor u om de basis te leren. Er zijn verschillende soorten yoga centreren op verschillende vormen en technieken. Om te kunnen een goede instructie te geven, moet je goed thuis zijn in yoga en je moet een diep begrip van hebben.
  • Get gecertificeerd. Voordat je op een prenatale instructeur te worden, zul je eerst een gecertificeerde basis yoga-instructeur te worden. U bent verplicht deze, of op zijn minst moeten certificering na te streven als je wilt deelnemen aan een prenatale certificatie programma.
  • Om dit te doen, kunt u deelnemen aan seminars, workshops en lezingen over de kunst. Overweeg het lezen van boeken en het observeren van yogalessen. U kunt ook proberen het werken met reeds gecertificeerde instructeurs en het onderwijzen van een klasse of twee als een nevenactiviteit te proberen. Vergeet niet dat er zijn maar weinig plaatsen die uw hulp zal accepteren als je niet een gecertificeerd yoga-instructeur.
  • Als je eenmaal een gecertificeerd yoga-instructeur, probeer het vinden van certificatie programma's die zijn gericht op prenatale yoga. Mamaste Yoga is een organisatie die certificeringsprogramma's als instructeur opleiding (http://www.mamasteyoga.com/) geeft. Terwijl Mamaste Yoga is bekend, zijn er andere organisaties die certificeringsprogramma's te geven.
  • Ga verder met uw onderwijs en opleiding. Na contact opgenomen met de certificatie-programma van uw keuze, zal er aanvullende eisen die je nodig hebt om te bereiken voordat je een gecertificeerd prenatale yoga-instructeur. Je zou kunnen hebben om extra workshops of seminars, extra opleiding, en eventueel een schriftelijk en een lichamelijk onderzoek te nemen. De eisen zijn afhankelijk van de organisatie die u strijden om, maar vooral de basis zal hetzelfde over eisen en organisaties.
  • Zoek een sportschool. Omdat het een prenatale yoga-instructeur geeft u verschillende opties in het beoefenen van uw vaartuig. U kunt zich aanmelden met een gevestigde sportschool, of u kunt uw instructie diensten freelance aan te bieden. U kunt ook het huren van een zaal waar u uw eigen klassen te houden op gezette tijden van de week.

Vergeet niet

Vergeet niet, er zijn verschillende soorten yoga, en niet al deze soorten zijn geschikt voor prenatale instructie. U moet om vertrouwd te raken, zelfs voordat je op aan het worden een gecertificeerd yoga-instructeur. Het beste zou zijn om formulieren te nauw verwant aan die van prenatale yoga, zodat u niet beschikt over een moeilijke tijd het aanpassen van uw technieken te oefenen.