O2c

Hoe maak je een persmap te maken: muziek business tips voor de onafhankelijke artiest

Een persmap is een zeer efficiënte manier van de invoering en marketing van jezelf als je een muzikant streven om in de opname business. Het moet bevatten een aantal van je achtergrond ervaring in de muziek-industrie, een paar goede recensies die u hebt gekregen voor uw muziek, goede foto's en heel belangrijk een monster van uw muziek. U moet dit persdossier dan stuur aan de initiatiefnemers, opnamestudio's, kranten, radiostations en andere betrokkenen die je kunnen helpen je jezelf vast te stellen voor opnames. De Electronic Press Kit is een andere manier om te gaan over. Net als een standaard persmap, EPS dient hetzelfde doel, behalve dat u kunt in staat zijn om het te downloaden van het internet in een elektronisch bestand methode in vergelijking met het verzenden van het handmatig als een hard copy. Welke manier u ook kiest om het te doen, uw persmap is erg belangrijk om u te helpen te komen waar je heen wilt. Manieren om deze voor te bereiden voor jezelf.

  • Uw achtergrondinformatie. Hoewel het wel goed om in een klein beetje informatie over waar je wortels zijn van, is het belangrijker om zich te concentreren op het onderwerp van uw muziek. Je kan je zangstijl, de aard van de nummers die u zijn comfortabel zingen, en je favoriete artiesten. Dit geeft de mensen het lezen van uw kit een idee van het soort muzikant je bent. Voeg uw ervaringen in het uitvoeren van uw muziek. Dit kan helpen bij het vaststellen van het feit dat je een professionele muzikant. Je kunt het ook in een aantal informatie over waar je hebt inspiratie uit uw specifieke muziek. Wat nog belangrijker is, laat de lezer weten wat u zich onderscheiden van de rest. U moet in staat zijn om hen iets anders, omdat de concurrentie groot is en je kunt niet net als de rest. U moet in staat zijn om over te brengen wat bepaalde rand je hebt over de anderen.
  • Lovende kritieken voor je muziek. Als u hebben een aantal optredens waar u ontvangen lovende kritieken zoals kranten en andere krantenknipsels, zorg ervoor om ze op te nemen in uw persmap. Citaten van andere mensen prijst deze prestaties kunnen worden toegevoegd in ook. Neem geen positieve opmerkingen van de leden van uw familie als zij zullen zeker worden vertekend. Als je kunt, krijgt deze reviews van mensen die weten waar ze het over hebben en hebben een goede reputatie in de muziekindustrie.
  • Uw foto's. Krijg een aantal echt mooie foto's van jezelf op te nemen op uw persmap. De mensen die je zal sturen naar zal willen weten hoe je eruit ziet. Zorg ervoor dat uw foto's toonbaar zijn, en maken ze interessante foto's ook.
  • Uw sample muziek. Het belangrijkste onderdeel van uw persmap is je muziek. Dit is waar u in staat zullen zijn om jezelf te bewijzen als een goede muzikant. Zorg ervoor dat u uw beste stukje muziek om uw talent te laten zien presenteren. Wees heel zorgvuldig over de kwaliteit van de muziek die u verzendt. Het maakt niet uit hoe groot uw persmap kunnen zijn, uiteindelijk, zal uw muziek bepalen je lot.


Maak de verpakking van uw persmap zo professioneel als je kunt

Hoe maak je een persmap te maken: muziek business tips voor de onafhankelijke artiest. Uw achtergrondinformatie.
Hoe maak je een persmap te maken: muziek business tips voor de onafhankelijke artiest. Uw achtergrondinformatie.

Maak de verpakking van uw persmap zo professioneel als je kunt. Voeg een brief aan de betreffende persoon die u verzendt het ook. Zorg dat uw boodschap kort en direct to the point. Uw persmap moeten kunnen voor zichzelf spreken. Schik de items op uw kit, zodat uw foto's niet uit te gaan van vorm of uw CD's beschadigd raken op enige wijze. Goed label uw kit en stuur het op zijn manier.