O2c

Hoe maak je een pediatrische oncologie verpleegkundige

Omdat het een pediatrische oncologie verpleegkundige is meer dan alleen een carrièrepad; oncologie verpleegkundigen werken met jonge patiënten en hun families om ziekte en kanker te overwinnen. Om deze redenen is de voorbereiding van een pediatrische oncologie verpleegkundige is een pad dat hard werken, toewijding en compassie vereist.

Een pediatrische oncologie verpleegkundige is verantwoordelijk voor de afhandeling van vragen of problemen die patiënten en families kan hebben. Pediatrische oncologie verpleegkundigen dienen als een liaison tussen de artsen en patiënten, en ze voortdurend ezels het verloop en de resultaten van de kinderen. Bovendien is het de pediatrische verpleegkundigen die zorg en aandacht te bieden gedurende de gehele behandeling van het kind.

Om je carrière te beginnen als een pediatrische oncologie verpleegkundige

Hoe maak je een pediatrische oncologie verpleegkundige. Om je carrière te beginnen als een pediatrische oncologie verpleegkundige.
Hoe maak je een pediatrische oncologie verpleegkundige. Om je carrière te beginnen als een pediatrische oncologie verpleegkundige.

Om je carrière te beginnen als een pediatrische oncologie verpleegkundige, moet je inschrijven in een hogeschool of universiteit die een verpleeghuis programma heeft. Hoewel het is best om een ​​bachelor's degree in de verpleegkunde te krijgen, kunt u uw verpleegkundige carrière te beginnen door het verkrijgen van een associate degree. Cursussen die je neemt zal zich richten op wiskunde en wetenschap, alsmede hands-on training. Een groot deel van de opleiding wordt gedaan op de lokale ziekenhuizen, meldkamers en spreekkamers.

Omdat verpleging is een populaire carrière keuze voor jonge vrouwen en het beoefenen van verpleegkundigen, er zijn veel verpleeg-programma's die zijn ontworpen om te passen in een drukke levensstijl. Sommige van deze zijn op afstand programma's, die zich richten op meer hands-on ervaring en minder tijd in de klas. Andere programma's zijn voornamelijk gedaan online (met uitzondering van de hands-on ervaring) en op uw eigen gemak.

Om een ​​pediatrische oncologie verpleegkundige

Om een ​​pediatrische oncologie verpleegkundige te worden, moet je ook een Registered Nurse, of RN. U moet nemen en de Nationale Licentie Onderzoek Raad. Deze test is wat verklaart dat mensen een gediplomeerd verpleegster in hun gebied zijn. Neem contact op met de school of programma dat u deelneemt, zoals velen vereisen dat u passeert de test met een score van 85% of hoger.

Het doen van een stage bij een nabijgelegen ziekenhuis kan u ook helpen voor te bereiden op een pediatrische oncologie verpleegkundige. Stages kan wel of niet worden betaald, maar de kennis die je uit de eerste hand te ontvangen is van onschatbare waarde. Tijdens een stage leer je hoe te werken met patiënten en hun families op een fysiek en emotioneel niveau.

Om een ​​pediatrische oncologie verpleegkundige.
Om een ​​pediatrische oncologie verpleegkundige.

Zodra u de nodige opleiding en certificatie programma's hebben verworven, bent u klaar om uw reis te beginnen als een pediatrische oncologie verpleegkundige. U kunt zoeken naar open posities online of bel rond om lokale ziekenhuis oncologie eenheden. Als je een stage deed, benutten deze mogelijkheid om open posities te vinden. U kunt ook de website van de Vereniging van Pediatrische Hematologie / Oncologie Verpleegkundigen navigeren. Kies het invullen van een profiel om uw kansen op het vinden van een positie in uw omgeving te vergroten.

Als je eenmaal in de praktijk zijn geweest als een pediatrische oncologie verpleegkundige voor een jaar, kunt u een aanvraag voor certificering met het Oncology Nursing Certification Corporation. U kunt ook doorgaan met je opleiding aan een oncologie nurse practitioner te worden. Dit vereist een masteropleiding en gecontroleerde klinische uur.