O2c

Hoe maak je een non - profit organisatie te vormen

Non-profit bedrijven

Non-profit bedrijven, wettelijk gedefinieerd als 501 (c) 3 bedrijven, zijn bedrijven die overtollige inkomsten niet aan aandeelhouders of leden. In plaats daarvan het geld dat wordt gegenereerd door deze bedrijven is bedoeld om diensten en programma's voor het publiek. Om een ​​effectief non-profit bedrijf te zijn, moet de organisatie voldoen aan een maatschappelijke behoefte en het voordeel van de gemeenschap. De financiering voor non-profit bedrijven komt meestal in de vorm van overheidssubsidies, corporate sponsoring of schenkingen.

Bepaal eerst het type service of een programma uw non-profit organisatie zal aanbieden of uitvoeren. Beoordeel de doelen van uw organisatie en het verminderen van deze doelstellingen tot een samenhangend, schriftelijke mission statement. Deze missie, die kan worden herzien als de organisatie groeit, moet worden bepaald welke leden van het publiek uw non-profit zal dienen, een lijst van de waarden van de non-profit, en leg uit hoe het bedrijf zal de gemeenschap ten goede komen.

Hoe maak je een non - profit organisatie te vormen. Non-profit bedrijven.
Hoe maak je een non - profit organisatie te vormen. Non-profit bedrijven.

Vervolgens verzamelen mensen die achter de visie van de non-profit organisatie en bereid zijn om hun tijd vrijwillig de corporatie de doelen te bereiken. Als algemene regel, de meeste staten vereisen een non-profit organisatie met een raad van bestuur die bestaat uit ten minste drie leden te hebben. Daarom moet u ten minste twee andere mensen te werven te worden bestuursleden voordat u om uw non-profit organisatie erkend door de overheid. Het bestuur van de organisatie is verantwoordelijk voor alle belangrijke beslissingen, zodat bepaalde leden zorgvuldig.

Het bestuur van de non-profit organisatie is verantwoordelijk voor het opstellen van de statuten en reglementen die de organisatie van toepassing zijn. De statuten voor uw non-profit organisatie moet een lijst van de formele naam van de organisatie, haar belangrijkste locatie en het doel ervan. De artikelen van organisatie moet openbaar worden ingediend bij de provinciale overheid, hetzij op het secretariaat van het kantoor staat of met de lokale rechtbank. De IRS heeft criteria op basis waarvan zij oordelen over de status van een non-profit organisatie. Zorg ervoor dat de charitatieve doel van uw non-profit organisatie duidelijk wordt uiteengezet in de statuten om ervoor te zorgen belastingvrije status wordt toegekend. De statuten van de non-profit organisatie leiden hoe de organisatie zal zaken te doen. Sommige staten ook eisen dat je de organisatie in te dienen de statuten met de minister van Buitenlandse Zaken.

Zodra de statuten zijn ingediend en de raad heeft ingestemd met de statuten, kan de non-profit organisatie toe te passen voor zowel een federale fiscaal identificatienummer en belastingvrije status van de IRS. IRS vormt 1023 en 8718 moet worden voltooid vóór belastingen vrijgestelde status wordt toegekend.