O2c

Hoe maak je een nevel te zien

Net als de sterren, een nevel is ook een goed zicht

Net als de sterren, een nevel is ook een goed zicht. Inderdaad, als je weet hoe je een te zien, het is meer dan verbazing en verrassing dat je zult ervaren. Je kunt het ook inzicht in de geboorte van de sterren meer.

In principe zijn er veel vormen van nevel. En zeker, het zal ieders droom om ze allemaal te zien. Echter, als je niet goed geïnformeerd over de kunst van het zien van een nevel, kan het lang duren voordat je kunt het eerste gezicht van een nevel te ervaren. Daarom is het een must voor u om de verschillende stappen over hoe u een nevel zien te leren. Dus hier, neem nota van deze tips over uw toekomstige nevel-staren activiteit:

  1. Bereid alle dingen die je nodig hebt. Je kunt nooit succesvol te zijn in uw zoektocht naar een nevel als u niet beschikt over alle benodigde apparatuur. Vandaar, zorg ervoor dat u een sterrenkaart, een telescoop met een motor, en een camera hebben. Als je eenmaal al deze materialen, zal het niet lang meer duren dat je een goed zicht van een van de vele soorten nevels hebben.
  2. Raadpleeg uw sterrenkaart of catalogus. Dit is erg belangrijk in uw nevel zoekopdracht omdat dit zal u vertellen waar in de lucht kun je een nevel zien. U kunt gebruik maken van de nieuwe algemene catalogus of de Messier-catalogus. Na dit te doen, kennis te nemen van de coördinaten gegeven door de catalogus. Vervolgens kunt u beginnen om uw telescoop richten op basis van de genoemde coördinaten.
  3. Kijk door de telescoop. Zodra de telescoop op de juiste plaats naar aanleiding van de catalogus kunt u nu al een kijkje nemen op de nevel met behulp van de telescoop oculair. Op dit punt, kunt u niet nog steeds de kleur van de nevel. Time-lapse blootstellingsroute is echter noodzakelijk voordat je kunt zien zijn ware kleuren.
  4. Gebruik de camera voor belichting. Voor u om de kleuren van de nevel te zien op zicht, moet u de camera op het oculair van de telescoop. Vervolgens zet u de camera voor een lange termijn blootstelling.
  5. Stel de motor van de telescoop. Nu de camera is bevestigd, moet u vervolgens de motor van de telescoop, zodat het kan de nevel de positie te volgen tijdens de belichting van de camera. Zodra de telescoop sets voor een stop, dan kunt u al op te gaan in de verwerking van de film. Dat is de enige keer dat je de echte foto van een nevel in kleur te zien. Echter, verwacht niet dat uw foto's zo groot zijn als die van wat je ziet in de astronomie boeken. Omdat de astronomen hebben volledige toegang tot de meest geavanceerde apparatuur, zijn ze in staat om levendige foto's van alle soorten nevels produceren.

Hoe maak je een nevel te zien. Bereid alle dingen die je nodig hebt.
Hoe maak je een nevel te zien. Bereid alle dingen die je nodig hebt.

Hoewel het met zich meebrengt een heleboel dingen voordat je kunt zelfs de ware schoonheid van een nevel, zal de ervaring echt worden onderwijzen u veel. Zoals altijd, als je kijkt naar de hemel, is het niet alleen je ogen die worden geserveerd. Belangrijker nog, het is je geest die wordt verrijkt. Dus de volgende keer zie je een heldere hemel, waarom niet denken aan een nevel-staren activiteit? Zeker, het zal een waardige ervaring.