O2c

Hoe maak je een medische techniek carrière te beginnen

Medische techniek

Medische techniek, ook wel bekend als bio-ingenieur of biomedische engineering, combineert engineering en wiskundige principes met medische kennis. Medische ingenieurs passen hun technische expertise voor het welzijn van individuen te bevorderen. Voorbeelden van medische hulpmiddelen als gevolg van het onderzoek en de ontwikkeling van medische technici zijn life support systemen, MRI's, pacemakers en kunstheupen.

Naarmate mensen langer leven en streven naar steeds meer productief leven te hebben, en met een steeds grotere nadruk die in de wereld op gezondheid en welzijn, medische techniek loopbaan genieten van een sterke populariteit.

Hoe maak je een medische techniek carrière te beginnen. Medische techniek.
Hoe maak je een medische techniek carrière te beginnen. Medische techniek.

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een medische techniek carrière, moet uw eerste stap zijn naar de websites van hogescholen en universiteiten te bezoeken om te zien of ze bieden graden in de medische techniek. Ten tweede, begrijpen de educatieve eisen die nodig zijn om een ​​medische techniek carrière na te streven. Natuurwetenschap, klinische toepassingen, medische biologie en verschillende technische principes nodig zijn natuurlijk voor iedereen die een carrière op dit gebied te beginnen.

Een Bachelor of Science is de minimale vereiste niveau voor het invoeren van het gebied van de medische techniek. Naast de inleidende niveau cursussen in wiskunde, wetenschap en techniek, kandidaten voor een BS studie biotechnologie principes zoals medische beeldvorming, systeemanalyse en nanotechnologie. Met een BS in de medische techniek, kunt u worden gekwalificeerd om een ​​carrière als kwaliteitsborging professional of een development engineer met een medisch hulpmiddel of farmaceutisch bedrijf na te streven.

Als je serieus bent over het maken van de meeste van een carrière op dit gebied, kunt u een geavanceerde graad te overwegen. Een master-of PhD in medische of biomedische engineering bereidt studenten voor op een hands-on carrière in het uitvoeren van onderzoek en / of het ontwikkelen van nieuwe, leven-verbeterende of levensreddende apparaten. Uw gevorderd begrip van hoe techniek en geneeskunde effectief kunnen samenwerken kan ook gebruikt worden in de vooruitgang van de gezondheidszorg management en medische informatiesystemen, alsmede de verstrekking van gezondheidszorg in het algemeen.

Hoe maak je een medische techniek carrière te beginnen.
Hoe maak je een medische techniek carrière te beginnen.

Veel hogescholen en universiteiten die opleidingen in de medische of biomedische engineering bieden heeft bieden stages met onderzoeksfaciliteiten, medische apparatuur en farmaceutische bedrijven. Een stage biedt de hands-on ervaring die nodig zijn om studies om real-life situaties toe te passen. Ook zou een succesvolle stage bij een bedrijf te leiden tot een vaste aanstelling bij het afstuderen.

In aanvulling op de hulp van hogescholen en universiteiten die biomedische engineering graden te bieden, zijn er verschillende organisaties die carrière informatie voor degenen die geïnteresseerd zijn in het werken als een biomedisch ingenieur. Veel van deze advies geven over het opleidingsniveau wat nodig is voor de verschillende soorten banen, samen met de geschatte salaris.