O2c

Hoe maak je een linguïst te worden

Steeds een linguïst is niet een moeilijke onderneming, en het onderwijs die u ontvangt kunt u vele verschillende carrièremogelijkheden. Taalkundigen kunnen studeren veel verschillende soorten talen en verschillende soorten dialecten ook.

Hoe maak je een linguïst te worden. Studeren geschiedenis is ook belangrijk.
Hoe maak je een linguïst te worden. Studeren geschiedenis is ook belangrijk.

Als je steeds een linguïst in het Engels, is het belangrijk om de literatuur en het schrijven cursussen nemen om een ​​achtergrond te krijgen voordat je beginnen met het leren waar woorden vandaan komen en hoe ze gevormd worden. Online universiteiten over de hele natie bieden deze cursussen; klik hier voor meer informatie over studeren aan een online school.

Studeren geschiedenis is ook belangrijk

Studeren geschiedenis is ook belangrijk, omdat de vorming van woorden en taal na verloop van tijd is afhankelijk van oorlogen en die heeft overwonnen wie. Sociologie en psychologie kan ook nuttig zijn bij het begrijpen van waarom mensen kiezen voor de woorden die ze doen. Rekening houdend met deze vormen van algemeen onderwijs klassen zal enorm helpen als u specifieke taalkunde cursussen beginnen.

Wanneer u taalkunde je gaat studeren woorden te bestuderen, hun betekenissen, hoe woorden worden gevormd, waarom ze klinken zoals ze doen, en andere belangrijke dingen om te weten over taal. U kunt leren zoveel talen als u wilt, maar u kunt ook vasthouden aan een taal en leren zo veel als je kunt over die ene taal.

Een typische carrière die taalkundigen kan hebben is in het onderwijs

Een typische carrière die taalkundigen kan hebben is in het onderwijs.
Een typische carrière die taalkundigen kan hebben is in het onderwijs.

Een typische carrière die taalkundigen kan hebben is in het onderwijs. Zodra u uw opleiding af te ronden op universitair niveau met een specialisatie in de taalkunde, wilt u misschien gaan om taalkunde te onderwijzen aan anderen. Een andere optie is om het onderwijs te leren anderen die niet vertrouwd zijn met de taal die u hebt gestudeerd. Het onderwijzen van Engels als tweede taal in het buitenland is een zeer populaire carrière keuze voor taalkundigen. Taalkundigen kunnen ook tolken.

Andere taken die taalkundigen hebben kunnen bestaan ​​uit steeds een taal historicus of werken voor de overheid. In deze gevallen taalkundigen zijn gericht op alle dingen die ze hebben geleerd over hun taal of talen, en zetten ze die dingen te gebruiken in de praktijk werken. Taal historici kunnen bestuderen waarom mensen spreken de manier waarop ze vandaag spreken op basis van hoe zij spraken in het verleden. Regering taalkundigen kan kraken codes en werken in het buitenland. U kunt voortgezet onderwijs lessen online te helpen uw vaardigheden op peil te houden.

Becoming een taalkundige vergt veel van onderwijs en werk, maar het is een mooie carrière. Het is belangrijk te kiezen voor een school die een specifieke taalkunde grote heeft, omdat sommige universiteiten bieden geen diploma in de taalkunde.