O2c

Hoe maak je een intentieverklaring voor grad school schrijven


Een letter of intent is een belangrijk onderdeel van de aanvraagprocedure voor grad school. De letter of intent toont professionaliteit en hoffelijkheid en cement een positieve indruk op degenen die de selectie van die is toegelaten tot de graduate school en wie niet. Het schrijven van een indrukwekkende intentieverklaring vereist specifieke know-how.

Hieronder vindt u tips over het samenstellen van een intentieverklaring om de toelatingscommissie van de graduate school u wilt bijwonen imponeren.

Stap 1

Houd uw letter of intent relatief kort. Je moet in staat zijn om alles wat je nodig hebt om te zeggen op een pagina. In feite, zullen weinig mensen nog de tijd nemen om het te lezen als het gaat langer dan een pagina. Tijd is op een premie voor vrijwel iedereen en die op toelatingscommissies zijn geen uitzondering. Geef alleen de relevante informatie in een korte formaat op uw brief van intentie en sta je een veel betere kans om iemand daadwerkelijk te lezen.

Stap 2

Hoe maak je een intentieverklaring voor grad school schrijven. Stap 1.
Hoe maak je een intentieverklaring voor grad school schrijven. Stap 1.

Gebruik het juiste formaat voor zakelijke brieven, om uw professionaliteit te brengen.

Stap 3

In het lichaam van de brief, moet je jezelf introduceren en vermeld waarom de school waarvoor je solliciteert, is uw uitverkorene. Deel relevante informatie over je achtergrond en waarom je zou een goede pasvorm voor de instelling. Speel ook op uw sterke en uw zwakke punten te vermelden in het voorbijgaan, waar mogelijk draaien ze rond in werkelijke kracht of vermelden hoe u werkt op het verbeteren van hen.

Stap 4

Bespreek uw plannen voor de toekomst en hoe ziet u uw graduate onderwijs gevolgen hebben voor uw toekomstige carrière en prestaties.

Stap 5

Gebruik een afsluiting en onderteken de brief.

Stap 6

Stap 2. Stap 3.
Stap 2. Stap 3.

Zorg ervoor dat u het hele document proeflezen om ervoor te zorgen dat er geen fouten die een negatieve indruk zou kunnen verlaten. De brief moet worden afgedrukt op een goede bankpostpapier.


Hoewel het zeer belangrijk om de juiste boodschap over te brengen in uw intentieverklaring voor grad school, kunt u negatieve invloed op uw kansen op het krijgen in de school van uw keuze als u er zeker van fouten in uw brief. Hieronder staan ​​een aantal dingen om te vermijden.

1. Gebruik geen spelling-of typefouten op adressen, naam van de school te maken, enz. Zulke dingen laten een gebrek aan zorg voor details.
2. Niet benadrukken je zwakke punten, ook al zijn ze van belang om te vermelden in de brief. Probeer ze te bagatelliseren zoveel mogelijk met behoud van volledige eerlijkheid.
3. Deel geen informatie die te persoonlijk.
4. Als u een aanvraag voor meer dan een school, kunt u dezelfde letter gebruiken over en over, maar je niet zou moeten. Inclusief specifieke informatie over de school die u aan de toepassing in de brief, dus het is duidelijk dat je niet gewoon een standaardbrief gebruiken in uw toepassing processen.

Inclusief een intentieverklaring voor grad school is een zeer sterk aanbevolen stap in het proces van het krijgen in een goede graduate school van uw keuze. Zet de bovenstaande tips om te werken voor u om een ​​absoluut fantastische brief die zal winnen over elk lid van de toelatingscommissie te creëren.