O2c

Hoe maak je een huis klaslokaal te creëren


Wanneer u homeschooling uw kinderen, moet je om te komen met de organisatie die voor u werkt. Vaak vereist dat u het opzetten van een klaslokaal om hun behoeften te voldoen. Dit kan een aparte ruimte in uw huis zijn - alleen gebruikt voor het onderwijs - of het kan iets zijn zo veel gebruikt als uw eetkamer.

Stap 1

Maak een werkruimte voor elke student. Of ze nu werken aan de eettafel of ze hebben elk een bureau, ervoor te zorgen dat aan het begin van elke schooldag uw huis-scholieren een effectieve werkruimte hebben. Dat betekent dat ze ver genoeg uit de buurt van andere studenten dat ze niet gaan de hele tijd afgeleid door te brengen. U zult willen ervoor zorgen dat ze alles beschikbaar om gemakkelijk te voltooien hun opdrachten. Dit kan ook eisen dat een beetje creativiteit of een opgezet als je echt gebruik maakt van de eettafel.

Een paar ideeën die kunnen helpen:

 • Plaats levert in het midden van de tafel. Dit kan potloden en andere voorwerpen die gebruikt worden die dag.
 • Plaats boeken en papieren tussen elke student om ervoor te zorgen dat ze gescheiden van hun broeders en zusters.
 • Bij gebruik van een aparte ruimte, proberen om een ​​grote tafel of zelfs een bureau krijgen voor elke student.

Stap 2

Organiseer het allemaal. U wilt lessen georganiseerd en de ruimte hebben. Als je alles op zijn plaats dan zult u niet hoeft te jagen wanneer het tijd is om het te gebruiken. Organisatie bespaart je tijd en de tijd van de studenten. Worden voorbereid en weten waar alles kan frustratie uit de situatie en maakt het makkelijker om door de schooldag.

Hoe maak je een huis klaslokaal te creëren. Maak een werkruimte voor elke student.
Hoe maak je een huis klaslokaal te creëren. Maak een werkruimte voor elke student.

Om ervoor te zorgen georganiseerd, rekening met het volgende:

 • Heb een boekenplank gewijd aan homeschool boeken en benodigdheden. Of het nu in een gemeenschappelijke ruimte in het huis of in een ruimte die is alleen in de klas, kan dit helpen om alles georganiseerd.
 • Organiseer per persoon en dan onderwerpen aan het gemakkelijk maken om de dingen die nodig zijn te vinden.
 • Geef elke leerling een ringband of notebook aan op zijn of haar werk te houden in. Als ze hebben hun eigen bureau, dan kunnen ze het daar te houden. Zo niet, houd het in de boekenkast.
 • Laat niet schoolwerk gaan naar de slaapkamer of woonkamer. Dit is een goede manier om het te verliezen, die altijd frustrerend is.

Stap 3

Zijn de juiste sfeer en houding. Home School is vaak meer ontspannen dan de andere scholen atmosfeer. Dit is goed - je nodig hebt om te vinden wat goed is voor uw gezin. De houding moet een van te leren.

Organiseer het allemaal. Geef elke leerling een ringband of notebook aan op zijn of haar werk te houden in.
Organiseer het allemaal. Geef elke leerling een ringband of notebook aan op zijn of haar werk te houden in.

Indien mogelijk, is het een goed idee om dit spannend en leuk. Wanneer een student houdt om te leren, zullen ze meer van. Maar het vinden van een balans zal aan je familie omdat elke leerling is anders en heeft andere behoeften.

 • Wees niet bang voor excursies en alternatieve leren locaties. Dit kan voor geweldige ervaringen.
 • Maak leerervaringen in de keuken, de achtertuin, en andere plaatsen in aanvulling op de klas.

Stap 4

De ruimte. De meeste homeschoolers hebben geen aparte ruimte voor homeschooling. Vaak dit vergt veel meer ruimte dan een familie te bieden homeschooling bieden, en het is niet noodzakelijk. Anderzijds, indien de beschikbare ruimte kan zeer nuttig zijn. Hier zijn enkele tips voor het opzetten van een homeschool kamer.

 • Geef elke student een werkplek, hetzij met een grote tafel of meer bij voorkeur met een bureau. Op sommige locaties kunt u kopen oude schoolbanken van het onderwijsstelsel.
 • Heb een boekenkast of kast om alles georganiseerd.
 • Bedek de ramen met blinds, zodat ze kunnen worden afgesloten indien nodig.
 • Hebben een tv, dvd-speler en videorecorder in deze kamer, zodat studenten kunnen zien welke lessen die ze op video hebben zonder een probleem.
 • Neem een ​​computer of twee ook.


Het opzetten van een huis school klas is meestal ongeveer voldoen aan de behoeften van de individuen die gaan om het te gebruiken. Dit kan betekenen dat een breed scala van dingen en het is echt aan je familie. Maar de belangrijke dingen zijn dat het functioneel is voor elke student het gebruik ervan, georganiseerd, en dat het een sfeer en de houding voor het leren te gebeuren.