O2c

Hoe maak je een homeschool prom houden

Wanneer kinderen thuis les

Wanneer kinderen homeschooled, zijn er bepaalde aspecten van een normale school dat ze soms missen. Soms missen ze de reguliere gymlessen of zelfs de eenvoudige ervaring van het gaan naar een fysieke school. Een typische homeschooled kind zou kunnen denken dat hij of zij zijn of haar school prom, maar dat is niet noodzakelijkerwijs het geval missen. Je kunt gewoon gastheer zijn van een thuis en de eenvoudige tips hieronder moet helpen bij het organiseren een.

  • Vraagt ​​andere ouders om mee te doen. A prom zou niet een prom als er niet ten minste een paar studenten genieten. Dit betekent dat u de medewerking van andere ouders om dit te laten werken moet. Vraag hen of ze geen probleem hebt met dit en wat ze in gedachten hebben. Misschien vindt u andere homeschooling ouders van andere nabijgelegen districten die willen deelnemen aan de pret.
  • Het vinden van uw locatie. Uw volgende stap is het identificeren van de locatie die u wilt huren voor uw prom. Afhankelijk van het aantal ouders en kinderen de toetreding tot de gebeurtenis, dienovereenkomstig te schalen uw locatie. Normaal proms worden meestal gehouden in hotels of in de school sportschool, maar voor uw zaak, een chique restaurant of misschien zelfs een boot zou goed zijn opties voor uw kleinere schaal prom.
  • Planning voor uw decoraties. Het volgende wat je nodig hebt om zich te vestigen is het menu voor het eten en drinken. Dit zou sterk afhankelijk van uw budget en als je tijd hebt om het voedsel te bereiden. Zo niet, dan kunt u het huren van een cateraar die orders, zelfs voor een kleinere groep accepteert. U kunt ook delegeren aan andere ouders of u kunt een commissie waar studenten en ouders kunnen samen het plan van de prom te starten.
  • Het verkrijgen van de juiste soort muziek. Een groot deel van het succes van de promo is gebaseerd op de soort muziek die je speelt en als het aanvaardbaar is voor de kinderen. De beste weddenschap zou zijn om een ​​student toe te wijzen aan songs te selecteren, maakt u twee tot drie lied lijsten en dat als referentie gebruiken wanneer u het boeken van uw band. Een alternatief is om alleen maar CD's of MP3-bestanden speelde de hele nacht en de kids en ook om de beurt spelen de nummers.
  • Het verzenden van de uitnodigingen. Na de bovenstaande stappen, schrijf je de details van het evenement, datum, tijd en plaats, het ontwerp en de uitnodiging, hebben dat uitgeprint en distribueren. Een uitnodiging helpt de stemming en geeft dit gevoel van verwachting voor de studenten.
  • Winkelen voor de juiste kleding. Een van de dingen die de kinderen anticiperen op de belangrijkste is dat ze te kleden. Neem ze uit winkelen voor de juiste kleding en schoenen en accessoires.
  • Bereid uw camera's! Enkele dagen voor het evenement zorg ervoor dat u gewapend met camera en dat uw accu's werken goed. U kunt een Polaroid-camera opgezet in de entree van uw locatie die kan dienen als souvenir van de kid's voor die nacht. Dit verzekert u dat iedereen een foto heeft als ze in de zaal.


Hoe maak je een homeschool prom houden. Vraagt ​​andere ouders om mee te doen.
Hoe maak je een homeschool prom houden. Vraagt ​​andere ouders om mee te doen.

Nu alles wat je hoeft te doen is om te wachten op de dag, opgezet alles zoals gepland en de hele nacht genieten.