O2c

Hoe maak je een geliefd leraar

Om een ​​effectieve leraar

Om een ​​effectieve leraar, moet je niet alleen weten de inhoud en het onderwerp dat u onderwijst. Net zo belangrijk als kennis is, is het ook zeer belangrijk dat u weet hoe u de leerlingen te motiveren en te inspireren om goed te doen op school. En als je een geliefd leraar, zeker studenten zullen meer te popelen om te komen tot uw klas. Hier zijn enkele van de manieren waarop u kunt een geliefd leraar te worden:

  • Echt te nemen van een belang in uw studenten. Het begint allemaal met het hebben van een positieve houding ten opzichte van de kinderen die je leren. Aan het begin van de les, moet een van je eerste opdrachten als leerkracht zijn om al hun namen te onthouden. Meer dan dat, is het belangrijk dat u ze te zien als unieke individuen, met hun eigen achtergrond, problemen, en hun speciale talenten en mogelijkheden. Uw studenten zullen voelen een echte verbinding met je als ze weten dat u oprecht zorg voor hen als individu.
  • Kennen het belang van uw werk. Ja, het onderwijs is een taak die u helpt de rekeningen te betalen, maar meer dan dat, het is een pleidooi dat blijvende effecten in de volgende generatie heeft. Denk aan het onderwijs als uw manier van channeling je leven naar een oorzaak van meer dan een maandelijks salaris. Niet alleen zal dit u helpen meer gemotiveerd zijn om uitstekend te onderwijzen, zal leren dat u werkt voor iets groots helpen loslaten van de kleine zorgen die je kunt tegenkomen in de klas (je bent een beetje achter in de inschaling, enz. ).
  • Kijk toonbaar. Onthoud dit: leraren zijn beroemdheden, want elke keer als leraren spreken voor, alle ogen zijn op hen. Je zou niet willen weten hoe studenten nemen in de kleinste details van je uiterlijk, uit de schoenen die je draagt ​​om de hemlines van je rok. Investeer in een full-length spiegel, zodat u kunt controleren hoe je het bekijkt voordat je naar school gaat. Neem de extra tijd om te leren hoe correct toe te passen make-up, en zo goed uitzien - en geur zo mooi - als je kan. Rekening houdend met al deze extra inspanning zal een manier om te tonen uw leerlingen dat je respect voor hen genoeg om te willen aardig verschijnen voor hen.
  • Heeft u een handige grap of twee. Het is niet ontwikkelingsgebied geschikt voor kinderen om te gaan zitten voor lange periodes in een klaslokaal zonder iets te breken de monotonie. Weet dat aandachtsspanne worden berekend door de gemiddelde leeftijd van de studenten om het getal zeven: dat is het aantal minuten dat een persoon kan concentreren op een enkel onderwerp voordat hij begint te verliezen zijn focus. Met dat gezegd zijnde, moet je bereid zijn om de eentonigheid te doorbreken door het opbreken van de discussie met een aantal interessante activiteiten, visuele presentatie, of zelfs een grap of twee.
  • Past u goed op uzelf. Vergeet niet dat voordat u kunt geven aan anderen, je moet iets in jezelf te geven hebben. Eet gezond voedsel, regelmatig te bewegen, en hebben voldoende tijd om te ontspannen en te ontstressen. Het geluk en de uitstraling dat je zal moeten vanwege uw gezonde levensstijl zal over te dragen aan uw meer ontspannen en vrolijk houding bij het onderwijzen van.


Vergeet niet

Hoe maak je een geliefd leraar. Echt te nemen van een belang in uw studenten.
Hoe maak je een geliefd leraar. Echt te nemen van een belang in uw studenten.

Vergeet niet, het zijn een geliefd leraar is alles over te laten de studenten een goed gevoel over die naar je klas. En er is geen snelkoppeling naar een goede voorbereiding om ervoor te zorgen dat u dit doel te bereiken. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!