O2c

Hoe maak je een gecertificeerde mystery shopper te worden

Mystery shopping is een hobby voor sommige mensen, een serieuze bron van inkomsten voor anderen, en een oplichterij voor degenen die niet goed geïnformeerd zijn over hoe het werkt. Het volgende is informatie die u moet begrijpen voordat u besluit om een ​​gecertificeerde mystery shopper te zijn.

  • Bepaal de kwaliteiten en taken van een mystery shopper. Voorafgaand aan het krijgen van een certificering, je moet begrijpen dat als je intentie op het maken van geld van mystery shopping, je niet alleen aan, maar dan de mystery shopping bedrijf de verwachtingen. Jouw taak is om als een undercover klant die informatie over de kwaliteit van een bedrijf van product-en service, hygiëne van het ondernemingsklimaat, wachttijden, verwantschap en professionaliteit van de medewerkers te verzamelen, en andere kwesties van belang zijn voor en in naam van de ondernemer. Je zal een bezoek brengen verschillende soorten van inrichtingen zoals winkels, winkelcentra, restaurants, producenten, reisbureaus, banken, overheidsinstellingen, enz. Omdat je nodig hebt om gegevens die u zullen helpen het bedrijf te bepalen op welke terreinen ze moet verbeteren om samen te komen, moet u betrouwbaar te zijn, zeer oplettend, detail-oriented, en hebben een goede schrijfvaardigheid. U moet uw ervaring melden door het invullen van een rapport dat de verschillende gebieden van het bedrijf dat de klant wil om informatie te krijgen over beoordeelt. Daarom moet u professioneel schrijven, te vermijden fouten en volledige opdrachten op tijd.
  • Zorg ervoor dat je legitieme mystery shopping banen. Onnodig te zeggen dat, oplichters actief zijn overal. Om ervoor te zorgen dat u uw tijd te investeren met een echte mystery shopping bedrijf, krijg ontzettend veel informatie van de Mystery Shopping Providers Association of MSPA. De organisatie heeft een lijst van goedgekeurde bedrijven die ondersteunen ook ethische normen. Hoewel niet alle legitieme bedrijven zijn lid van de MSPA, je bent veilig om te gaan met een lid van de vereniging. Vergeet niet dat geen legitieme mystery shopping vennootschap vergoedingen van u verzamelen. Het is niet nodig om te betalen voor de registratie om werkgelegenheid te krijgen. Wees op uw hoede van de bedrijven beweren zul je honderden euro's per uur te krijgen of dat u beginnen met het verdienen big bucks in een mum van tijd als dat is niet hoe mystery shopping werkt. Typisch, wordt u betaald per opdracht en niet per uur. Je loon is afhankelijk van de lengte van de tijd die nodig is om uw opdracht uit te voeren van de winkels aan de indiening van het verslag.
  • Krijg een MSPA certificering. Er zijn mystery shopping bedrijven die gratis certificeringsprogramma's voorafgaand aan toevertrouwen je een opdracht. Het doel van deze programma's is alleen om ervoor te zorgen dat u inzicht in de eisen van uw werk en dat u dienovereenkomstig voldoen. Echter, de MSPA heeft twee vormen van certificering van mystery shoppers, de Silver en Gold Certified shopper. De eerste kunnen online worden uitgevoerd, terwijl de laatste wordt verkregen door deel te nemen aan een full-daagse workshop. Hetzelfde gold certificering kan ook worden verkregen door de aankoop van de Gold DVD-certificering. Deze certificeringen zijn overeenkomstige tarieven wel.

Hoe maak je een gecertificeerde mystery shopper te worden. Bepaal de kwaliteiten en taken van een mystery shopper.
Hoe maak je een gecertificeerde mystery shopper te worden. Bepaal de kwaliteiten en taken van een mystery shopper.

Hoewel certificering is niet verplicht om een ​​mystery shopper, veel bedrijven kiezen voor shoppers die zijn goud gecertificeerd omdat deze betrouwbaarder, methodisch, en hebben een grondige kennis van de normen en metingen die werkzaam zijn in de evaluatie van bedrijven. Vandaar dat, als mystery shopping is niet langer een hobby voor u, maar een serieuze baan, is het krijgen van een MSPA certificering aanbevolen.