O2c

Hoe maak je een foto te maken in een tekening of cartoon stijl kunstwerk

Als kunstenaar heb je tot je beschikking verschillende methoden in hoe u een foto omzetten in een kunstwerk. Een van de creatieve dingen die u kunt doen met een beeld om het te kopiëren, maar het te maken in een cartoon stijl kunstwerk. In plaats van te kopiëren precies zoals je die ziet op een foto, waarom niet overdrijven sommige functies en spelen tot opmerkelijke karakteristieken om het grappig, uniek en leuk? Als je de belangrijkste kenmerken precies goed, zal het nog steeds een dode bel voor de persoon die u probeert te trekken.

Hoe maak je een foto te maken in een tekening of cartoon stijl kunstwerk. Bereid uw materialen.
Hoe maak je een foto te maken in een tekening of cartoon stijl kunstwerk. Bereid uw materialen.

Hier is hoe je een foto te maken in een tekening of doos stijlkunstwerk.

Kies uw foto. Een truc om dit werk is het vinden van een foto waar je kunt duidelijk de kenmerken van een persoon die u zich kunt concentreren op wanneer u tekent. Als u het kopiëren van een landschapsfoto, iets vinden dat is visueel interessant voor u. Echter, foto's van mensen en dieren zijn nog steeds de beste te maken in cartoon-stijl tekening omdat het laat zien persoonlijkheid en het wordt gemakkelijk herkenbaar aan de mensen te kijken naar de tekening.

Bereid uw materialen. Je zult vellen schoon kopieerpapier of een schetsblok, een potlood, een gum en een schrijvende pennen nodig. Misschien wilt u verschillende puntgroottes gebruiken voor uw inkt pen, afhankelijk van of u wilt arceren met haar en de hoeveelheid waarin u wilt doen. Als u wilt om de hele weg te gaan, kunt u ervoor kiezen om het beeld met behulp van aquarel of enkele gekleurde potloden kleuren.

Maak een ruwe schets. Heeft een elementaire positionering van de elementen van de foto die u wilt kopiëren. Als je doet een persoon, maak je geen zorgen over het niet krijgen van het proportioneel. Zeer licht te tekenen op het papier, zodat je een idee hebt waar je bepaalde functies op uw tekening. Dit is zodat je weet hoe je de ruimte op je papier. Als u wilt een lichte achtergrond in je tekening, dan weet je dat je nodig hebt om wat ruimte voor laten.

Inkleuren. zodra u klaar bent met het potlood schets. Maak een ruwe schets.
Inkleuren. zodra u klaar bent met het potlood schets. Maak een ruwe schets.

Overdrijf de functies. Nu dat je een basisvorm hebben, is het tijd om te spelen op mogelijkheden. Denk aan anime en manga tekeningen. De ogen zijn enorm, de lippen zijn slechts spleten, het haar is eindeloos en de hoofden van de personages worden getrokken in geen verhouding tot de rest van het lichaam. Dit is wat markeert cartoon tekening. In cartoon stijl tekening, het lichaam is nooit evenredig. In feite is het meer overdreven is, hoe interessanter de tekening wordt. Als het beeld op de persoon heeft veel van haar, doe een dramatische versie van het op uw tekening. Als de persoon heeft volle lippen, maken het nog groter, zodat het bijna het gezicht overweldigt.

Inkleuren. Zodra u klaar bent met het potlood schets

Inkleuren. Zodra u klaar bent met het potlood schets, sporen de lijnen met je lege inkt pen. Houd uw hand slagen licht, zodat de tekening ziet er spontaan. Zodra de inkt droog is, kunt u het invullen van de kleur. Je hoeft niet te het waar te houden aan het leven. Vergeet niet, dit is een cartoon zoals tekenen.


U kunt proberen om dit te doen voor een verjaardagskaart voor iemand, of als een ingelijste foto om te geven aan iemand op zijn pensionering. Het is een leuke en eigenzinnige manier om iemand op papier vast te leggen.