O2c

Hoe maak je een field service engineer te worden

Veel landen zijn continu op zoek naar technici voor service ter, field service medische professionals, en andere beroepen streven naar field service carrière. Als u een ingenieur, is er ook een speciale field service baan voor jou-een field service engineer.

Hoe maak je een field service engineer te worden. Field service engineers behandelen reparaties of problemen wilt binnen de gestelde termijn.
Hoe maak je een field service engineer te worden. Field service engineers behandelen reparaties of problemen wilt binnen de gestelde termijn.

Maak je geen zorgen als je nog nieuw voor field service werkgelegenheid. Dit artikel bespreekt de gemeenschappelijke functieomschrijving van een field service engineer. Na het lezen van, bent u klaar om uw cv te schrijven en op zoek naar vacatures te starten. Natuurlijk, vergeet dan niet om uw tool kit voor te bereiden. Als je je zorgen maakt over het salaris, niet omdat je salaris zal zeker concurrerend zijn. Elk veld dienstverlenende functie biedt een hoog salaris.

Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn de taken en gemeenschappelijke taakomschrijving van een field service engineer:

  • Field service engineers behandelen reparaties of problemen wilt binnen de gestelde termijn. Dit betekent dat u moet kunnen herstellen of het oplossen van problemen storingen zo snel en veilig mogelijk te maken. Ook moet u evalueren delen indien deze kunnen nog steeds worden gebruikt. Zo niet, bent u verantwoordelijk in het bestellen van het juiste onderdeel voor vervanging.
  • Field service engineers werken meestal buiten het bedrijfsterrein. Zij zullen dienen klanten door het oplossen van hun vraagstukken en problemen. Zij moeten ook in staat zijn om de juiste en passende maatregelen en procedures te evalueren voor een bepaald probleem of vraagstuk.
  • Field service engineers moeten kunnen werken zonder direct toezicht. In plaats daarvan moeten zij rapporteren aan de directeur ingenieur, of iemand die dat doet, over wat er gebeurd in het veld. In sommige bedrijven, zoals in Zahid Tractor, moet de field service engineer is verantwoordelijk voor het schrijven van zijn eigen job rapporten.
  • Field service engineers zal zich bezighouden met field service technici en richt ze op wat er moet gebeuren. Natuurlijk zal dit naar de ingenieur heeft geëvalueerd de juiste acties voor een bepaalde situatie.
  • Field service engineers moeten altijd bereid zijn met hun tool kit om veilig en correct oplossen van problemen en vraagstukken.
  • Sinds field service engineers werken in het veld, moeten ze bereid zijn of beschikbaar zijn in het geval ze nodig heeft om te reizen naar een andere locatie om herstellingen uit te voeren. Beckman Coulter Inc, bijvoorbeeld, heeft een field service engineer die kan reizen op korte termijn. Het bedrijf is zelfs veeleisende de bereidheid van de professional te worden verplaatst.

Field service engineers werken meestal buiten het bedrijfsterrein. Field service engineers moeten kunnen werken zonder direct toezicht.
Field service engineers werken meestal buiten het bedrijfsterrein. Field service engineers moeten kunnen werken zonder direct toezicht.

Afgezien van afwerking en het krijgen van een licentie voor een ander vakgebied, moet een field service engineer ook een ervaren professional. De meeste bedrijven vereisen ten minste drie jaar relevante ervaring. Field service engineers werken ook als leiders, en dat is waarom ze moeten over de nodige ervaring.

Nu ben je eindelijk klaar om te zoeken naar vacatures en samen een indrukwekkend CV. Vergeet niet om je ervaringen, vaardigheden en kennis die zeker zal gunstig zijn voor het bedrijf te markeren. Op die manier weet je zeker dat een voorsprong op andere kandidaten kunnen kiezen. Wie weet, zou u worden aangeboden een hoger salaris dan wat u verwacht.