O2c

Hoe maak je een eerste assistent gecertificeerde chirurgische tech geworden

Een chirurgische assistent

Een chirurgische assistent, ook bekend als Certified Surgical Technologist eerste assistent of CSTFA, een geavanceerd technoloog en een chirurg assistent tegelijkertijd. Hij fungeert als de directe assistent van chirurgen bij het uitvoeren van een operatie. Om een ​​eerste assistent gecertificeerde chirurgische tech, een geaccrediteerde chirurgische assistent-certificering is een must. Een 350 uur gezondheidszorg ervaring is ook nodig om in aanmerking te komen. Als je wilt, kun je al beginnen met uw studeren als een gecertificeerd chirurgische technoloog, terwijl op zoek naar stage en certificering.

Als u wilt dat om promotie te krijgen niet gewoon een CST op een CSTFA, hier zijn de enkele stappen die u kunt doen.

  • Kijk voor een erkende chirurgische assisteerd onderwijsprogramma. Controleer de voorwaarden. Om een ​​educatief trainingsprogramma volgen, kunt u een geaccrediteerde instelling halen van de Commissie over de accreditatie van Allied Health Education Programma's of het equivalent daarvan agentschap in uw staat. Surfen op het internet voor hun respectievelijke websites en zoek naar degene die het dichtst bij u.
  • Lees door alle eisen en geef ze voor inschrijving. Neem in uw portefeuille uw medische achtergrond, CPR certificering, en andere gerelateerde diploma's die je hebt.
  • Beëindig de chirurgische assisteerd educatief programma en krijgen de certificering. Daarna kunt u nu aanmelden voor de chirurgische eerste assistent certificatie-examen gemaakt en gefaciliteerd door de Nationale Raad voor Surgical Technology en Chirurgische Assisteren (NBSTSA).
  • Druk een kopie van het aanvraagformulier voorzien in de NBSTSA website. Vul het in. Niet fax het formulier, omdat zij uitsluitend originele handtekeningen toe in het aanvraagpakket. Identificeer de vormen die een handtekening nodig van twee verschillende chirurgen of chirurgische toezichthouders en hebben ze ondertekend. U moet de formulieren notariële voordat u persoonlijk voor te leggen aan de NBSTSA kantoor. Breng de originele documenten van de ingediende eisen aan het bewijs van uw kwalificatie te tonen.
  • Betaal het testen vergoeding van P145€ voor AST-leden en 220€ voor niet-leden. U heeft de mogelijkheid om ze te betalen persoonlijk of via een online transactie. Voor online betalingen, is MasterCard of Visa wordt geaccepteerd. Maak een keuze uit een van de twee, omdat credit card autorisatie via de telefoon wordt niet geaccepteerd. Het duurt 4-6 weken voor de Raad van Bestuur om uw aanvraag te beoordelen en te verwerken. Indien gevonden recht heeft, wordt uw betaling teruggestort minus de hoeveelheid.
  • Als je de aanvraagprocedure, kunt u nu het examen. Het schema is afhankelijk van uw afspraak en zullen worden genomen met behulp van een computer. Uw succes of falen hangt grotendeels af van uw kennis en hoe u het beheer van uw tijd. Omdat de test is computer-based, kunt u naar vragen, je antwoord, of markeer vragen voor beoordeling. Gewoon in gedachten houden dat de hele examen een vier uur durende beperking heeft.
  • Zodra u de test doorstaan, voert u de benodigde licentie documenten vereist door uw staat of land de gezondheid agentschap. Zorg ervoor dat u uw certificering te vernieuwen om de vier jaar door het nemen van certificerende examens door de indiening van een permanente educatie diploma of certificering.


Hoe maak je een eerste assistent gecertificeerde chirurgische tech geworden. Kijk voor een erkende chirurgische assisteerd onderwijsprogramma.
Hoe maak je een eerste assistent gecertificeerde chirurgische tech geworden. Kijk voor een erkende chirurgische assisteerd onderwijsprogramma.

Becoming een gecertificeerde eerste assistent chirurgische tech is een uitdagende taak. Het is echter een zeer lonende baan in termen van inkomen en loopbaanontwikkeling.