O2c

Hoe maak je een CV te plaatsen op career.com

In het verleden

In het verleden, zoektocht naar een baan betekende dat om je CV te sturen naar het kantoor van bedrijven en kantoren waar je wilde werken. Vandaag, echter, het verzenden van uw CV is gemakkelijker geworden als gevolg van websites waar je kunt posten CV beschikbaar te zijn voor mensen op zoek naar nieuwe medewerkers. Een van de populaire sites is Career.com. Hier is hoe u uw CV toe te voegen aan de site.

Hoe maak je een CV te plaatsen op career.com. Registreren.
Hoe maak je een CV te plaatsen op career.com. Registreren.

  1. Registreren. Begin met het maken van uw eigen rekening. Het creëren van de rekening betekent dat je moet registreren. Registratie is gratis, en alles wat je nodig hebt is een e-mailadres, zodat de site kan controleren of uw account. Volg de instructies op het scherm, en vul alle benodigde informatie. In sommige plaatsen, zoals dating sites, is het over het algemeen aanbevolen om je echte naam prive. Maar omdat je een bericht verzendt uw CV, zo veel mogelijk gebruik maken van je echte naam. Werkgevers willen niet iemand met een raar of te schattig gebruikers-ID in te huren.
  2. Job categorie. Vervolgens moet u opgeven waar uw CV zal worden geplaatst. De CV zal worden geplaatst in specifieke functiecategorieën. Selecteer deze en gebruik maken van andere modifiers, zoals locatie, zodat u in staat zullen zijn om een ​​beperking van de pool van potentiële werkgevers die op zoek zijn naar een goede hervat. Sommige cv posters denken dat dit alleen zal het aantal potentiële werkgevers te beperken. Echter, met behulp functiecategorieën betekent ook dat je de concurrentie te beperken en het krijgen van uw CV gezien door potentiële werkgevers die willen uw soort CV.
  3. Werkervaring. In uw CV, moet u een gedetailleerd overzicht van de werkervaring die je hebt gehad in het verleden toe te voegen. Wees niet overhaast als u uw baan CV, aangezien dit het eerste ding dat potentiële werkgevers zullen zien zijn, en zal mogelijk maken of breken je carrière. Voeg in op de verantwoordelijkheden die je moest bereiken in elk afzonderlijk werk, alsook de tijdspanne waarin u werkzaam was in een bepaalde functie.
  4. Skills. Zoals met elk ander te hervatten, moet u ook een hoofdstuk over de vaardigheden. Afgezien van basisvaardigheden, moet u ook de nadruk op vaardigheden die vereist training of certificering. Omdat het een gecertificeerde werknemer een bonus punt voor veel werkgevers. Als je hebt bijgewoond trainingen en workshops in grafisch ontwerp, zal deze u er meer bevoegde in vergelijking met andere sollicitanten.
  5. Onderwijsprestaties. Vergeet niet om toe te voegen in uw onderwijsprestaties. Als je hebt bijgewoond post graduate studies, dan moet u deze als goed. Andere trainingen, zoals conferenties, seminars en workshops dient ook te worden toegevoegd, vooral als deze in lijn zijn met uw expertise.
  6. Bijwerken. Tot slot, zorg ervoor dat u toe te voegen in nieuwe details aan uw CV zo nu en dan. Houd in gedachten dat je cv wordt verondersteld te evolueren met u als u nieuwe vaardigheden en als je meer ervaring van het werk.

Job hunting hoeft niet te moeilijk als je weet hoe je je CV online plaatsen. Met deze in het achterhoofd, moet je je CV gepubliceerd in Career.com in een mum van tijd.