O2c

Hoe maak je een computer goeroe te zijn en geld verdienen

Laten we zeggen dat je een computer expert

Laten we zeggen dat je een computer expert. Je weet dat je weg computer hardware en software. Alles over computers komt gemakkelijk voor jou. Ja, dit is een normaal verschijnsel, waar sommige mensen zijn begaafd als het gaat om inzicht in computers. Het grote deel over dit alles is dat je de passie voor computers en als je vast kunt vrijwel elke computer probleem is dat je het kunt doen terwijl ze betaald. Ja, mensen, bedrijven, en bedrijven hebben iemand nodig die hun computer behoeften te behandelen op het gebied van het installeren en draaien van software of hardware. Als u de goeroe je denkt dat je bent, kunt u gebruik maken van deze behoeften en verdien geld terwijl het doen waar je van houdt. Hier zijn enkele tips over hoe je kunt wat geld te verdienen via uw computer expertise.

  • Bericht lokale advertenties. Dus je hebt besloten om op het gebied van computer reparatie en systeemintegratie in te voeren. Nou, zelfs als het hele veld is zeer concurrerend, het is niet al te moeilijk om een ​​mooi deel van de markt. De gemakkelijkste manier om een ​​aantal zaken te krijgen voor u is om lokaal na een aantal advertenties. Krantenadvertenties zijn waarschijnlijk de beste optie om uw diensten te krijgen die er zijn, maar deze kosten geld. In plaats daarvan overwegen te gaan rond uw gebied en het plaatsen van een aantal flyers in bepaalde gebieden, zoals het buurthuis, school campussen, en in de buurt. Kijk ook eens bij bedrijven in uw plaats en hen voorzien van een flyer ook. Wie weet, kunnen ze al snel een beroep op u, omdat de meeste bedrijven kan een computer expert of goeroe van tijd nodig hebt om de tijd om ofwel repareren of installeren iets. Sommige bedrijven kunnen zelfs inhuren om hun personeel op te leiden in het gebruik van computers.
  • De markt zelf online. Een andere manier voor u om wat exposure te krijgen en reclame voor de diensten die u kan bieden is door het te doen online. Websites zoals ebay.com en craigslist.org zijn fantastische plaatsen waar je kunt adverteren op. Plaats een leuke advertentie die je verschillende computer expertises biedt en ook uw contactgegevens. Vroeg of laat, kan iemand komen aan je deur kloppen door je e-mail of via de telefoon vragen om hulp met zijn of haar computer. Overweeg het verhogen van uw online marketing inspanningen door het bevorderen van uzelf en uw diensten op verschillende social networking sites zoals Facebook, Twitter en MySpace. Doe forums die andere computer goeroes vaak inzenden op en leer van hen. Start een blog en versturen van gewone pagina's over je passie in computers. Al deze online inspanningen kan verhogen uw reputatie en meer en meer mensen of bedrijven kunnen, dat jou in hun tijd van nood.
  • Doe het werk. Als iemand vragen om iets voor hem te doen, zorg er dan voor om de taak effectief te voltooien. Om te beginnen, overweeg dan het opladen van uw eerste paar klanten een minimale vergoeding in plaats van uw gewone kosten voor de bal aan het rollen te krijgen. Deze klanten kunnen uw gratis mond op mond reclame waar in meer en meer klanten kunnen direct pour inch Echter, dit zal alleen echt gebeuren als je dat doet uitstekend werk op de taak die ze wijst u te doen worden. Dit gezegd zijnde, moet u een groot werk te doen om meer banen te krijgen.

Hoe maak je een computer goeroe te zijn en geld verdienen. Bericht lokale advertenties.
Hoe maak je een computer goeroe te zijn en geld verdienen. Bericht lokale advertenties.

Zodra de bal krijgt rollen, legitimeren uw bedrijf door het verkrijgen van de nodige vergunningen en door het afdrukken van professionele visitekaartjes voor uw klanten. Nogmaals, dit alles alleen mogelijk als je je magie echt werken met computers.