O2c

Hoe maak je een barbecue chef - kok te worden

Of u nu wenst te zijn een achtertuin barbecue chef-kok of een professionele chef-kok grill, zijn er meer moet je weten anders dan het plaatsen van het vlees op de top van de grill. Je moet veel dingen te leren. Barbequing is een soort van een kunst, en het kost veel hard werk om te dienen een perfecte barbecue. Dus hier, bieden wij u starter informatie. Leer van de onderstaande lijst en beginnen om uw mogelijkheden te verkennen.

Hoe maak je een barbecue chef - kok te worden. Probeer verschillende recepten.
Hoe maak je een barbecue chef - kok te worden. Probeer verschillende recepten.

  • Apparatuur kopen. Grill-apparatuur is een barbecue chef-kok als stethoscoop is om een arts. Je mag je dingen doen zonder uw barbecue-apparatuur, dus begin te investeren. Er zijn vele merken en soorten die u kunt overwegen. Voor grill, bijvoorbeeld, kunt u kiezen tussen houtskool grill en gas grill. Ook kopen andere tools zoals timer en vork thermometer. Een vriendelijke tip: Wees voorzichtig bij het kopen van uw apparatuur. Probeer deskundige en reviews van consumenten te lezen voordat u naar een winkel.
  • Probeer verschillende recepten. Je moet een heleboel recepten te weten een expert barbecue chef-kok, dus altijd voor zorgen dat het doen van een nieuw recept een keer te proberen in een tijdje. Dit is een goede gelegenheid om nieuwe technieken te leren, je kennis verbreden, daag je vaardigheden, en verken andere gebieden die u niet hebt geprobeerd. Overweeg op zoek naar de websites van meester barbecue chef-koks en vind recepten je denkt dat je kunt doen. Boeken en tijdschriften zijn ook goede referentiematerialen.
  • Voer een smaaktest. Wanneer u van plan bent om een ​​nieuw recept te proberen, heb je familie en vrienden komen over het huis en vraag hen om uw barbecue beoordelen. Zeg dat ze beoordeelt u eerlijk en niet te denken aan het kwetsen van uw gevoelens. Als u wilt, kunt u zelfs proberen om vragenlijsten om meer specifieke en eerlijke antwoorden van hen te krijgen. Zorg er echter niet aan deze smaaktest te zetten in een stressvolle en verplichte activiteit. Dus om plezier in te doen, kun je vermommen als een barbecue feestje.
  • Get formeel onderwijs. Als u de tijd en geld, kunt u overwegen inschrijven in een culinaire school. Dit zal u toelaten om deskundige koks ontmoeten en u blootstellen aan de technische aspecten van het zijn een barbecue chef-kok. Maar als je niet kunt veroorloven om naar een culinaire school, kunt u deelnemen aan beroepsopleidingen cursussen of workshops. Hoewel hun lessen zijn niet zo intens en diepgaand als die welke worden aangeboden in culinaire scholen, kunnen scholen voor beroepsonderwijs en workshops u te voorzien van fundamentele en praktische kennis over de kunst van het barbecuen en grillen.
  • Wees beschikbaar voor het leerlingwezen. Als u wilt een serieuze barbecue chef-kok, soms alles wat je nodig hebt is een uitgebreid leerlingenstelsel onder een meester-kok. De overdracht van kennis onder deze setup heeft soms meer waard dan jaren van scholing, als stage kan uw vaardigheden aan te scherpen in de praktische instelling met real-life eisen en uitdagingen. Er zijn verschillende chef-koks en restaurants die stageprogramma's te bieden, probeer te zoeken voor hen.

U kunt uw eigen restaurant als u al bent ontwikkelde de expertise

U kunt uw eigen restaurant als u al bent ontwikkelde de expertise. De eisen voor u nu, echter, zijn veel groter dan toen je gewoon een achtertuin barbecue chef-kok. Maar het gevoel van vervulling van de manier waarop je vaardigheden ontwikkeld is zeker al de moeite waard.