O2c

Hoe maak je een ballon brontosaurus te maken

Er zijn verschillende dieren die je kunt uit vorm van ballonnen

Er zijn verschillende dieren die je kunt uit vorm van ballonnen. U kunt een hond, vis, zwaan, konijn, paard, en zelfs een brontosaurus. Hoewel een ballon brontosaurus klinkt nogal moeilijk om te doen, het is heel beheersbaar-niet te vergeten leuk, als je de technieken te leren kennen. Om u te helpen, hier is een handleiding over hoe je een ballon brontosaurus te maken.

Hoe maak je een ballon brontosaurus te maken. Maak de twee achterste benen.
Hoe maak je een ballon brontosaurus te maken. Maak de twee achterste benen.

  • Kies een kleur. U kunt elke kleur te kiezen voor de brontosaurus. Maar zorg ervoor dat u een kleur die opvallend aantrekkelijk voor kinderen te kiezen. Kinderen zullen genieten van blauw, geel, groen en rood.
  • Blaas de ballon op. Je hoeft niet volledig te blazen de ballon, omdat de kronkelende je gaat doen zal de lucht dus verdelen de hele lengte van de ballon. Als u meer lucht dan nodig is, zal de ballon volledig strekken, waardoor het moeilijk voor u om de wendingen doen. In het algemeen, hoe meer wendingen die je gaat maken, hoe minder lucht die je nodig zult hebben. Zorg ervoor dat een uiteinde van de ballon leeglopen verlaten, waardoor een staart-achtige figuur.
  • Maak de kop. Wanneer de ballon al opgeblazen, moet maken de voorsprong via vier-bellen met de eerste groter dan de andere drie in de opgeblazen eindgedeelte van de ballon. Begin met het knijpen een portie en draai deze om een ​​zeepbel te maken. Pak het gedeelte rechts onder de eerste bel en maak een andere knijpen en draai aan de tweede bubble te creëren. Doe hetzelfde voor de derde en vierde bellen. Nu moet je de bubbels te vergrendelen door het doen van de lock-twist. Doe dit door grijpen de tweede en vierde bubbels en draai ze samen.
  • Maak de voorpoten. Laat een lengte van het middelste deel als de nek van de brontosaurus '. Grijp dan het einde van de nek tot de voorpoten te maken. Je gaat knijpen en draaien nog een keer om een ​​lange bubble en een ander knijpen en draai aan de tweede lange zeepbel te maken te maken. Deze zullen worden de benen. Lock en samen draaien deze twee benen.
  • Maak het lichaam. Voor het lichaam, moet u de techniek genaamd de doe "drie bubble roll-through." Bij deze techniek moet u twee kleine zeepbellen te maken en ze draaien rond de voorpoten te vergrendelen. Maak dan nog een kleine bubbel en plaats deze tussen de kleine belletjes.
  • Maak de twee achterste benen. Nog twee lange zeepbellen te maken door te knijpen en draaien het deel achter het lichaam van de brontosaurus '. Dan, vergrendelen en draai de twee benen. Een kleine luchtbel zal steken, die zal dienen als de staart van de brontosaurus '. Beëindig de ballon brontosaurus door het vormen zijn nek in een Z. Vouw de ballon middelste deel om dat vorm te vormen. En dat is het! Je hebt nu een brontosaurus ballon.


Zorg ervoor dat andere draaiende technieken te leren

Zorg ervoor dat andere draaiende technieken te leren, dus je kunt andere dierlijke vormen. In het bijzonder, moet u leren hoe te vouwen twist, haak twist, en pop twist te doen. U kunt leren deze en alle andere technieken door te kijken naar video-demonstraties of studeren met een professionele ballon kunstenaar.