O2c

Hoe maak je een applicatie ingenieur te worden

Wat is een applicatie engineer

Wat is een applicatie engineer? Een aanvraag ingenieur is iemand die werkt in gespecialiseerde gebieden en gebieden voor de bouw en constructie, onderhoud en verbetering van een product, systeem of apparatuur. Applicatie-ingenieurs zijn nodig in een breed scala van gebieden, waaronder onderzoek en ontwikkeling (zoals in de zoektocht naar alternatieve energiebronnen), bouw, elektronica, programmering, en zelfs in zakelijke instellingen, zoals marketing en productverbetering. Application engineers kunnen een jaarsalaris van ongeveer 60,00 tot 80.000 dollar gebiede.

Als u geïnteresseerd om een ​​applicatie ingenieur bent, hier zijn enkele manieren om u te helpen de slag te gaan:

Hoe maak je een applicatie ingenieur te worden. Verkrijgen van een ingenieursdiploma.
Hoe maak je een applicatie ingenieur te worden. Verkrijgen van een ingenieursdiploma.

  1. Verkrijgen van een ingenieursdiploma. Meeste application engineers beginnen met een basis ingenieursdiploma. Enkele voorbeelden van ingenieurs die meestal gaan om meer gespecialiseerde toepassingen processen omvatten college ingenieurs, burgerlijk ingenieurs, technici, middleware ingenieurs en elektrotechnici. Als je nog steeds in het proces van het overwegen welke specifieke deelgebied van de techniek u wilt nastreven, is het best om in kaart te brengen welke velden u het meest bent comfortabel met en waar je zou het meest geïnteresseerd zijn in het werken: zou het zijn met computers en programmeren? Dan kunt u misschien een computer ingenieursdiploma nemen. Weet dat engineering is een zeer breed veld en niet alleen gespecialiseerd in een van haar deelgebieden zonder het verkrijgen van een grondig begrip van waar het over gaat.
  2. Ontwikkel een goede werkhouding en gedrag. Nog een van de belangrijkste eisen van het zijn een application engineer is het hebben van de juiste werkhouding. Allereerst moet een applicatie engineer creatief te zijn en kunnen denken out-of-the-box. Deze houdingen zijn een must omdat een deel van de functie-eis van een applicatie engineer is het verbeteren en optimaliseren van de huidige systemen en procedures. Een aanvraag ingenieur moet ook detail-oriented, als hij zelfs de kleinste problemen en verbeterpunten die kunnen voorkomen op elke dagelijkse operatie zou moeten zien. Natuurlijk moet hij ook weten hoe te werken binnen een team, zoals application engineers meestal ofwel het beheer van een team van personeel of behoren tot een (want het is moeilijk om systemen of procedures helemaal zelf te beheren). De meeste van alle, een deel van een applicatie ingenieur functie-eis is zeer technisch te zijn, omdat hij te maken grotendeels met activiteiten en processen die niet gemakkelijk zal worden begrepen door de gemeenschappelijke leek.
  3. Krijgen bijscholing op het veld dat je bekeek. Omdat techniek heeft vele deelgebieden, zijnde een applicatie engineer is in principe boren naar beneden verder in een niche. Bijvoorbeeld, zou een webapplicatie ingenieur hoeft te intensieve training te krijgen op de specifieke software tools en taal die specifiek zijn voor de site die moet worden ontwikkeld, een automotive application engineer zou moeten goed op de hoogte te zijn over de werking van de voertuigen zijn bedrijf en zou weten hoe ze te testen op kwaliteit en bruikbaarheid, een software applicatie engineer moet grondig worden geïnformeerd over hoe te manipuleren en werk van de software systeem via de beste programmeertalen en methoden beschikbaar.

Het goede ding over de opleiding die nodig is voor een applicatie engineer is dat de meeste van deze kan worden opgedaan door ervaring terwijl op de baan. De meeste banen vereisen een basisopleiding en onderwijs voor het huren van doeleinden, en dan is het aan de ingenieur om zijn vaardigheid te ontwikkelen door het bestuderen van zijn bedrijf specifiek product en systemen, en het bijwonen van relevante opleiding.