O2c

Hoe maak je een afstudeerproject geheugenkaart te creëren

Afstuderen is een triomfantelijke moment in het leven van een student

Afstuderen is een triomfantelijke moment in het leven van een student. Als u aan boord voor een nieuw leven reis, neem met u enkele herinneringen door het creëren van uw eigen afstuderen geheugenkaart. Breng je meest memorabele items en maak je klaar om herbeleven van de good ol 'days door patchwork samen een eerbetoon aan uw heerlijkheid dagen!

Hoe maak je een afstudeerproject geheugenkaart te creëren. Bereid de benodigde materialen.
Hoe maak je een afstudeerproject geheugenkaart te creëren. Bereid de benodigde materialen.

  • Bereid de benodigde materialen. Voor dit project heb je een prikbord of een bulletin board, je school herinneringen, gekleurd papier, decoratieve details zoals stickers en linten, kleurstoffen, een doos met punaises en schaar.
  • Beslis over welke souvenirs te gebruiken. Begin met het organiseren van de items die u wilt zien op uw geheugenkaart. Dit kunnen persoonlijke foto's, schoolprogramma's, rapporten, excuus brieven, nota's van vrienden en andere items die een rol hebben gespeeld in je studentenleven.
  • Conceptualiseren en ontwerpen van uw bord. Met behulp van uw gekozen herinneringen, verplaats ze over het bord totdat je tevreden bent met hun opstelling. Test verschillende combinaties en hoeken alvorens te beslissen voor de beste resultaten. Verwerk uw creatieve flair met behulp van wat gekleurd papier en materialen om je board te geven wat pit en inventiviteit. Knip uw foto's in verschillende vormen en strategisch plaats ze op uw bord. U kunt ook bijschriften toevoegen onder hen te wijzen op een specifieke herinnering of idee. Vergeet niet om een ​​gratis hoek voor kwast gediplomeerde verlaten.
  • Finalize je forum ontwerp. Na de besluitvorming over de inrichting van je board, houdt u de items op zijn plaats met behulp van punaises en lijm. U kunt zich ook hechten uw foto's en andere lichte stukken op gekleurde stukjes voordat u ze op het bord.
  • Voeg de finishing touch. Zodra de lijm droog is, gaan over uw geheugenkaart om te zien of er bepaalde gebieden die retoucheren nodig hebben. Gebruik extra decoratieve details, zoals stickers of linten te verdoezelen lege ruimtes tussen de foto's en souvenirs. Vergeet niet om alle ruimtes te dekken om uw collage opvallen.
  • Toon uw geheugenkaart. De meeste corkboards en bulletin boards worden geleverd met een lijm die hen in staat stelt om vast te houden aan bepaalde oppervlakken. Een korte trip naar de bouwmarkt zal u helpen gaan over het weergeven van uw geheugenkaart op hardere ondergronden zoals muren en kasten. Vergeet niet om uw geheugenkaart weer te geven ergens kun je toegang toe hebt. Op die manier kunt u altijd terug kijken naar alle prachtige herinneringen je hebt gehad.


Geheugenkaarten werken op dezelfde wijze plakboeken

Geheugenkaarten werken op dezelfde wijze plakboeken. In tegenstelling tot de plakboek, worden geheugenkaarten weergegeven op hardere ondergronden zoals muren, deuren of kasten. Hun veel grotere formaat kunt voor het gebruik van meer foto's en andere belangrijke herinneringen en souvenirs.