O2c

Hoe kunt u uw zichtbaarheid te verhogen op het werk

Op zoek om hoger op de corporate ladder? Of misschien wil je gewoon je baas om je harde werk te herkennen. Het verhogen van uw zichtbaarheid op het werk krijgt u opgemerkt en kan gewoon leiden tot meer mogelijkheden voor je. Hier zijn enkele tips over hoe om op te vallen door je baas.

Stap 1

Hoe kunt u uw zichtbaarheid te verhogen op het werk. Vraag naar meer verantwoordelijkheid.
Hoe kunt u uw zichtbaarheid te verhogen op het werk. Vraag naar meer verantwoordelijkheid.

Vraag naar meer verantwoordelijkheid. Als u wilt om uw zichtbaarheid te verhogen op het werk, dan moet je dingen die gaan om uw opgemerkt te doen. Vraag om meer taken die zal vitrine uw vaardigheden en talenten. Laat zien hoe je meer vaardigheden die op dit moment onderbenut zijn. Aanpak uw manager met ideeën over hoe je kan helpen om de efficiëntie op uw werkplek te verbeteren en geef eenvoudige suggesties. Hoe gemakkelijker het is voor uw manager te verlenen je meer verantwoordelijkheid, hoe meer hij bereid zal zijn om dit te doen. En wanneer u op meer verantwoordelijkheden op het werk, je bent zeker gaan om meer zichtbaar door zowel uw bazen en uw collega's.

Stap 2

Neem het op tegen een leidende rol. Hoewel je het misschien prettig voelt in uw rol als alledaagse werknemer, is het tijd te intensiveren en de rol van een leider. Laat zien dat je de drive en de organisatorische vaardigheden die nodig zijn van een leider hebben, en ben de eerste om vrijwilligerswerk te doen om de controle van projecten. Doe het plannen van commissies, vergaderingen als vertegenwoordiger en wegwezen teams die je anders niet zou zijn betrokken bij in uw reguliere baan. U wilt uw kennis en vaardigheden te ontmaskeren als een leider in om uw zichtbaarheid te verhogen. Door een leider, dan word je bekend om je werkomgeving.

Stap 3

Leer je baas weten. Een gegarandeerd methode voor het verhogen van uw zichtbaarheid op het werk is om meer tijd door te brengen met je baas. Hoe meer dat je kunt werken en samenwerken met uw manager, hoe meer je zult worden herkend en herinnerd door hem. Door het opbouwen van een goede relatie met je baas, hoe meer hij zal beginnen je te zien als een aanwinst voor het bedrijf. Gewoon zorgen dat je niet hem pesten om jezelf zien. Geef goede suggesties, brengen geldig opmerkingen en bespreken relevante projecten. Als al uw verhoogde interactie met je baas positief zijn, het zal je te profileren op het werk.

Stap 4

Neem het op tegen een leidende rol. Join bedrijf groepen.
Neem het op tegen een leidende rol. Join bedrijf groepen.

Toon wat initiatief. Als u denkt dat u meer mogelijkheden, dan stap omhoog en iets doen om het te laten zien. Vragen om te worden betrokken bij meer trainingen die zal verhogen van uw vaardigheden. Neem nacht klassen om de overhand tegen uw collega's te krijgen. En betrekken jezelf met elke kans die zal je leren nieuwe vaardigheden en verhogen uw kansen op het krijgen van gemerkt. Om zichtbaar te zijn, je vaak moet jezelf zichtbaar door middel van training en onderwijs.

Stap 5

Join bedrijf groepen. Naast uw persoonlijke takenpakket, kunt u ook worden opgemerkt door met jezelf aan buitenschoolse activiteiten op door uw werkgever of social club aan het werk gezet. U maakt kennis met meer mensen te leren kennen en meer zichtbaar op de werkplek zijn als je mee boekenclubs, voedsel-drives, bruine tas seminars of zelfs gewoon gebruik maken van het bedrijf fitnesszaal. Verhoog uw netwerk door het koppelen van jezelf om zoveel mogelijk mensen waarmee je werkt als je kunt, en u zult uw zichtbaarheid zeker te verhogen op het werk.