O2c

Hoe kunt u uw school talentenjacht te winnen

Een talentenjacht is waar je kunt een vaardigheid samen showcase met andere deelnemers. Een of meer rechters beoordelen de prestaties tegen een bepaalde criteria. Aan het einde van de wedstrijd, zijn de winnaars bekend gemaakt op basis van wie oogstte de beste scores. Deelnemen aan talentenjachten op school is een geweldige manier voor u om uw talent te scherpen.

Een aantal populaire beroemdheden en bands waar ontdekte op school talentenjachten. Er zijn zelfs talent scholen die specifiek bestaan ​​te trainen en scherpen hun studenten zingen, dansen of het uitvoeren van vaardigheden. Deelnemen aan wedstrijden helpt bij de opbouw uw talent CV. Middelen is bekend dat de prestaties wedstrijden om naar te kijken talentenjacht voor nieuwe klanten te vertegenwoordigen.

Hoe kunt u uw school talentenjacht te winnen. Oefenen, oefenen, oefenen.
Hoe kunt u uw school talentenjacht te winnen. Oefenen, oefenen, oefenen.

Alvorens een talentenjacht, beslissen wat uw beste talent is. Tenzij de talentenjacht is specifiek - voor zang, dans of interpretatieve lezen, kun je vrij veel laten zien wat je het beste kunt doen. Uw talent kan worden jongleren, vuur dansen, doet goocheltrucs of het spelen van een instrument. Ga voor een talent dat is origineel om u te onderscheiden van de concurrentie. Anders, zet een draai aan uw prestaties te maken het onvergetelijk.

Als je eenmaal hebt gekozen voor een talent om showcase, dan kunt u voor te bereiden op de talentenjacht te winnen. Hier zijn enkele tips over hoe u uw school talentenjacht te winnen:

  1. Oefenen, oefenen, oefenen. Het is een cliche, maar oefening baart kunst. U moet de praktijk van uw routine voor verschillende groepen mensen: familie, vrienden of collega's. Indien mogelijk, de praktijk in de zaal van de wedstrijd of op zijn minst vertrouwd te raken met de lay-out van het podium.
  2. Videotape uw praktijk prestaties. Op deze manier kun je goed zien wat je hebt gedaan, waar je kunt verbeteren en wat andere aanpassingen kunnen uw prestaties te verbeteren.
  3. Kijk prestaties van individuen of andere talentenjachten. U kunt pick-up enkele tips en trucs van deze prestaties. Echter, blijf bij je eigen stijl en niet na te bootsen de performer. Originaliteit wint wedstrijden.
  4. Lees online bronnen of boeken met betrekking tot uw talent. Als je een beginnende goochelaar of een huisdier trainer, kun je waarschijnlijk een aantal leesmateriaal en audio-en video-middelen om uw prestaties te verbeteren.
  5. Hier krijg je een coach. Zoek iemand die je kan leren hoe je je routine uit te voeren op de best mogelijke manier. Als je moeder is een geweldige stokje twirler, vraag haar om je te coachen.
  6. Zorg ervoor dat al uw gereedschap voor de uitvoering werk. Als je gaat om te zingen, meerdere kopieën van uw muziek gewoon bij je hebt voor het geval een kopie werkt niet. Als een brand danser, moet je klaar wedstrijden aan het licht voor uw fakkels.
  7. Draag de juiste outfit. Zorg ervoor dat je outfit is onvergetelijk voor de juiste redenen. Wat je draagt ​​moet je prestaties te verbeteren en niet weg te nemen de kijker van uw talent. Je haar en make-up moet een onberispelijke ook.
  8. Houd een positieve winnende houding. Ga in de concurrentie met de intentie om te winnen en je best doen.
  9. Geniet van uw prestaties! De uitvoerende kunstenaar die is uiteraard plezier doet haar routine is van invloed op het publiek op dezelfde manier. Het publiek weerspiegelt de energie van de uitvoerder. Sommige rechters kennis te nemen van de reactie van de menigte toen cijfer een deelnemer.

Kijk prestaties van individuen of andere talentenjachten. Hier krijg je een coach.
Kijk prestaties van individuen of andere talentenjachten. Hier krijg je een coach.

Het winnen van een talentenjacht is niet gemakkelijk. Het vergt veel van hard werken. Je moet je hart en ziel in zowel de voorbereiding als de daadwerkelijke prestaties. U kunt alleen uw doel te bereiken op het winnen van de wedstrijd als je vertrouwen in jezelf. Vergeet niet, plezier hebben en hun sokken knock off!