O2c

Hoe kunt u uw muziek op de markt op myspace en facebook

Veel muzikanten en zangers zijn gegaan naar digitale marketing om hun muziek te promoten. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat miljarden mensen online zijn de hele tijd en dat het bevorderen van uw muziek online kan worden gedaan voor gratis. Bovendien, aangezien de meeste van de jongere demografische, zijn degenen die meer fanatieke over muziek, zwaar ondergedompeld in social networking sites, het bevorderen van muziek op Facebook en MySpace heeft geresulteerd in een veel kunstenaars onder de aandacht komt en ontdekt. Sommige artiesten als Cassie, Jason Mraz, en dergelijke hebben het groot omwille van hun muziek marketing op deze social networking arena's. Dus, als je originele muziek die u wilt delen met de hoop dat mensen zullen het leuk vinden en misschien een label pakt hem op, dan zijn hier enkele tips over hoe je de markt te brengen met behulp van Facebook en MySpace.

 • Maak uw profielen. Facebook en MySpace bogen van het hebben van een gecombineerde database van geregistreerde gebruikers ten belope van meer dan een miljard. Stel je voor dat. U kunt eventueel op de markt en deel je muziek met zoveel mensen. Het beste van alles, het is gratis. Om dingen te beginnen, bezoek de Facebook- en MySpace- homepages en registreren voor een account om uw profielen te maken. Dat zal leiden tot het invoeren van uw persoonlijke gegevens, e-mailadres en andere relevante informatie die ze nodig hebben. Om je profiel te optimaliseren, moet u de informatie die u wilt dat andere mensen weten over u weer te geven.

  Hoe kunt u uw muziek op de markt op myspace en facebook. Maak uw profielen.
  Hoe kunt u uw muziek op de markt op myspace en facebook. Maak uw profielen.

  Zowel Facebook en MySpace hebben pagina's op je profiel waar u uw muziek te uploaden. U kunt uploaden in MP3-en video-formaten, naar gelang uw voorkeur zal doen. Het is belangrijk dat u Spiff-up van uw profiel pagina's om het meer aantrekkelijk voor bezoekers. Er zijn veel apps op beide sites die u kunt gebruiken voor dit. Bovendien, zorg ervoor dat je profiel pagina's ingesteld op het openbaar worden bekeken, zodat iedereen die niet is aangesloten of gekoppeld aan u als een vriend kan het geheel van je profiel nog bekijken en genieten van je muziek.

 • Start netwerken. Zodra uw profiel is geoptimaliseerd en muziek op de juiste wijze geüpload en weergegeven, te netwerken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De eenvoudigste zou zijn om zo veel vrienden toe te voegen aan uw netwerk als je kunt. De mensen die je toevoegen als vrienden zullen waarschijnlijk uitzicht je profiel wanneer u ze toevoegt en ze zullen zeker kijken naar uw foto's, video's, en vooral, luisteren naar uw muziek.

  U kunt ook rechtstreeks berichten naar een verscheidenheid van mensen hen uit te nodigen om te luisteren naar uw muziek en een opmerking over het te verlaten.

  Op Facebook, tagging is een must. Als u een geüploade muziek video, kunt u een label mensen met Facebook profielen op uw video en dit zal komen op hun persoonlijke nieuwsfeeds. Dit is geweldig want zodra ze zich aanmelden, zullen ze zien dat ze werden gelabeld en zal genoeg om een ​​kijkje te nemen en te luisteren geïntrigeerd.


Start netwerken.
Start netwerken.

De bottom line is echt om gebruikers van deze platforms naar de pagina waar je muziek is geüpload. Marketing puur op deze sites zal alleen krijg je blootstelling tot op zekere hoogte. Wilt u meer mensen te bekijken en te luisteren naar uw muziek te rijden, dan zult u zeker wilt uw inspanningen aan te vullen door het gebruik van andere sociale media sites zoals Twitter en YouTube. Op Twitter, tweet over je muziek en een link naar uw Facebook-en MySpace-pagina waar je muziek is. Hetzelfde kan worden gedaan met behulp van YouTube echter, wil je video's op YouTube te uploaden naar de aandacht van uw doelgroep te vangen. De video en uw YouTube-profiel kan vervolgens weer gekoppeld worden aan je Facebook-en MySpace-pagina's.