O2c

Hoe kom je IT - opleiding

Het vinden van opleiding op het gebied van Informatie Technologie is niet erg moeilijk. De echte uitdaging is om een ​​beperking van uw keuzes en op de IT-specialisme en het doel voor u het belangrijkst concentreren. Identificeer deze doelstellingen, en selecteer het beste bronnen voor training gericht op uw doelen te bereiken.

 1. Identificeer de specialiteit. Sommige IT-posities vereisen generalisten, maar je kunt niet alles studeren in een keer, dus kies de specialiteit waar je de grootste behoefte om te studeren. IT is een breed terrein. Op minimum, zou een generalist ondersteuning van een bedrijf moet je iets over deze onderwerpen weten: systemen (hardware), besturingssystemen (OS), netwerken (communicatie, routers en switches), client-server interactie (file servers, database servers, enz. ), veiligheid (intrusion detection, firewalls en authenticatie), anti-virus, failover en backup, communicatie (e-mail en FTP), kantoorautomatisering (tekstverwerking, spreadsheet, presentatie, enz.), randapparatuur (printers, faxen, enz.) en telecommunicatie (telefoons).
 2. Identificeer je doel. Hoeveel heb je nodig om te weten over het onderwerp? Moet u genoeg weten om een ​​certificering examen af ​​te leggen of bent u toevoegt aan uw bestaande kennis om klaar te zijn voor een aanstaande project? Als u nodig hebt om een ​​formele test te slagen, en het onderwerp is moeilijk, wilt u misschien de formele klassikale instructie te overwegen. Anders zelfstudie is de manier om te gaan voor de meeste mensen.
 3. Hoe moeilijk is het onderwerp voor u? Kun je genoeg informatie krijgen door het lezen van een boek of een paar artikelen op het internet, of heb je al geprobeerd studeren op uw eigen zonder succes? Sommige onderwerpen komen makkelijk voor ons, terwijl andere onderwerpen net trotseren gemakkelijk meesterschap. Je moet om te meten of u de nodige kennis te verwerven op uw eigen of als je de formele klassikale training nodig hebben.
 4. Zoek het juiste type van de opleiding. Klassikale instructie kost geld, en je bent waarschijnlijk zal worden aan de genade van het schema van de instelling. Met zelfstudie, heb je maximale flexibiliteit om te studeren volgens uw eigen tijdschema. Hoe vind je deze opleiding? Online Kijk, kijk in het telefoonboek, en scan de advertenties in technische publicaties en tijdschriften die de vakgebieden die van belang zijn.

  Hoe kom je IT - opleiding. Identificeer de specialiteit.
  Hoe kom je IT - opleiding. Identificeer de specialiteit.

  • . Klaslokaalstudie Normaal gesproken zijn er drie bronnen voor klassikale studie voor IT-onderwerpen: community colleges, technische instituten en de fabrikanten en uitgevers van de technologie die u nodig hebt om onder de knie. Hier krijg je een kopie van de roosters voor een community colleges dicht bij je. Een snelle blik op de primaire community college in mijn omgeving laat zien dat er 17 afstandsonderwijs klassen en 38 klas onderwerpen beschikbaar voor de val sessie. Dat is in een grote stad met veel high-tech, maar ook kleine community colleges bieden meestal ten minste een aantal IT of Computer Information Systems (CIS) cursussen. Als ze dat niet doen, doe het web te zoeken of kijk in het telefoonboek voor technische instituten in uw buurt. Sommige van de beste training afkomstig van de bron. Bent u probeert om software te leren? Ga naar de website van de uitgever. De meeste fabrikanten en uitgevers bieden on-site training of afstandsonderwijs.
  • Afstandsonderwijs. Dit is de op een na beste type van opleiding en de aangeboden door vele technische instituten en de meeste uitgevers en fabrikanten. Het wordt normaal uitgevoerd via het internet. De instructeur stem zal normaal worden verstrekt als streaming audio (of een conference call inbellen), en er is meestal een begeleidende visuele presentatie. De beste leren op afstand biedt live audio interactie, hoewel soms deze interactie is beperkt tot e-mail-ups te volgen. De beste leren op afstand kan worden bijna net zo goed als klassikale instructie.
  • Online cursussen en trainingen. Internet training kan een uitstekende, goedkope manier om een onderwerp onder de knie te zijn. Een Web search for het onderwerp plus het woord 'training' zal opduiken verschillende sites die instructie. Doe jezelf een plezier. Maak nog een zoeken op het web voor de instelling naam plus de woorden "beoordelingen", "klachten" of "problemen". Niet alle online instellingen zijn zo goed als ze beweren.
  • Schriftelijke cursussen. Deze bestaan ​​nog steeds, ook al zijn ze grotendeels vervangen door online cursussen. De meest voorkomende cursussen zijn die leiden tot een soort van certificering, zoals A + certificering.
  • Geschreven cursussen en materialen. Uw lokale grote stenen en mortel boekhandel of de online versie kan een grote bron voor de opleiding van materialen. Van boeken over afzonderlijke vakken naar de series die leidt tot certificering, training materialen zijn beschikbaar van nieuwe en gebruikte. De prijs zal de enige beperkende factor voor u zijn.
  • Hands-on ervaring. Er is geen substituut voor de praktijk. De beste geschreven of klassikale training is nog steeds gewoon "boek leren." Haal je handen van de software of hardware die je wilt leren en echt leren. Als u wilt Unix shell scripting, download Cygwin te leren en te leren. Zoek een online tutorial en de praktijk een aantal shell scripting of Perl scripting. Wil je Linux leren? Download een uitkering. Bouwen of kopen van een goedkoop systeem en installeer Linux. Blaas het op, scheur het neer, fouten te maken en te leren. Behoefte om Oracle te leren? De Oracle Corporation een gemakkelijke instap. Hun licentie kunt u downloaden van een perfect bruikbaar versie van Oracle, en tientallen tutorials zijn beschikbaar om u te helpen leren.

IT is een enorm breed terrein

IT is een enorm breed terrein. Niemand weet alles. Iedereen moet leren meer. De moeilijkheid van het onderwerp en het gewenste resultaat zal bepalen of u formele instructie nodig hebt of kunt leren op uw eigen. Van klaslokalen naar boekwinkels met het internet om uw eigen den thuis, de training die u nodig hebt beschikbaar is, en veel daarvan is gratis. Je hoeft alleen maar te zetten in de tijd en moeite en de manier van trainen die het beste zal werken voor u kiest. Uw toegenomen kennis zal leiden tot betere prestaties op het werk en uiteindelijk tot een betere en beter betaalde IT-positie.